Interessant:

Dua Lipa meest geremixte artiest ooit

nieuws 4 februari 2019 om 16:24

Jaguar en Dua Lipa hebben met 'Want To' het meest geremixte nummer aller tijden in handen. Er zijn maar liefst 80.000 remixes gemaakt. In totaal waagden mensen uit 149 landen zich aan de populaire track.

Zelf een remix maken via speciale app

De afgelopen vier maanden konden fans via een speciale app met het nummer aan de slag. De applicatie maakte daarbij gebruik van de Spotify luistergeschiedenis van de gebruiker. Vervolgens kon diegene met de remixsoftware van Jaguar het nummer van Dua Lipa bewerken. Met de software zijn meer dan een miljoen verschillende remixen te maken. De gebruikers konden kiezen uit verschillende tempo's en diverse genres.

Ook remix op basis van rijstijl

Dua Lipa maakte haar eigen mix van het nummer in haar Jaguar I‑PACE. Daarbij registreerden slimme sensoren de rijstijl van de Britse zangeres. De hoeveelheid gebruikte elektrische energie en haar manier van accelereren en afremmen hadden allemaal invloed op het nummer 'Want To' (Pace remix). De uiteindelijke versie van het nummer verscheen op het album 'Dua Lipa The Complete Collection'.

portablegear.nl