Interessant:

LG G7 verkrijgbaar

nieuws 4 juni 2018 om 15:20

De LG G7 ThinQ is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland. Het toestel krijgt een fors prijskaartje van 799 euro. Het toestel is beschikbaar in de kleuren Aurora Black, New Moroccan Blue en Platinum Grey.

Met een Snapdragon 845 processor, 4 GB RAM en 64 GB aan opslag is de, vorige maand aangekondigde LG G7 Thinq, een echt powerhouse. De LG G7 ThinQ heeft een helder 6,1 inch display en is minder dan een halve centimeter groter dan zijn voorganger, de LG G6, maar niet breder. De LG G7 ThinQ kan dus gemakkelijk met één hand worden gebruikt. De gepolijste metalen rand geeft de LG G7 ThinQ een slanke, strakke look en het Gorilla Glass 5 aan zowel de voor- als achterkant maakt hem extra duurzaam. De nieuwste smartphone van LG is stof- en waterdicht met een rating van IP68.

De LG G7 ThinQ is uitgebreid met een 8 megapixel camera voorop en twee 16 megapixel lenzen achterop voor foto’s in hoge resolutie, zowel in de normale als in de Super Wide Angle modus. De groothoeklens, legt landschappen nu nog beter vast, met minder vervorming aan de randen. LG heeft verder de AI-functies van de camera, die hun debuut maakten in de LG V30S ThinQ, verbeterd. De AI CAM biedt nu 19 verschillende manieren om foto’s te maken, in plaats van acht, voor nog beter geoptimaliseerde foto’s. Het slimme AI-algoritme past de camera-instellingen automatisch aan en zorgt voor de beste balans van helderheid, resolutie en kleuren.

LG G7 ThinQ
LG G7 ThinQ

De LG G7 ThinQ is de eerste smartphone die DTS:X gebruikt om levendig 3D-geluid voor alle soorten content te creëren, tot 7.1-kanaals audio met koptelefoon. De LG G7 ThinQ is uitgerust met een Hi-Fi Quad DAC voor een rijk geluid, vooral wanneer gebruik wordt gemaakt van een krachtige koptelefoon of headset. Door de binnenkant van de smartphone te gebruiken als resonantiekamer is het mogelijk om het geluid tot wel tien keer te versterken. Met de functie Boombox Speaker is de LG G7 ThinQ in staat om dit indrukwekkend "boombox" geluid te genereren zonder dat hiervoor een externe speaker nodig is. Wanneer de LG G7 ThinQ op een massief oppervlak of doos ligt gebruikt hij zijn resonantiekamer bovendien als woofer om het bass-effect nog verder te versterken.

Met een adviesprijs van 799 euro zet LG hoog in met de G7. De populaire Galaxy S9 van Samsung is op dit moment verkrijgbaar voor 629 euro voor de reguliere en 729 euro voor de plus-versie. Ook de Huawei P20 is met een prijs van rond de 613 euro fors goedkoper dan de G7. De P20 Pro, met drievoudige camera, en een winkelprijs van 880 euro ligt qua prijs nog het dichtst bij de prijs van de G7.

portablegear.nl