Interessant:

Motorola Moto G6 en G6 Plus in de winkels

nieuws 8 mei 2018 om 16:01

De Motorola Moto G6 en Moto G6 Plus zijn vanaf vandaag verkrijgbaar in de Benelux. Beide toestellen bieden een dubbele camera, een 18:9-beeldscherm en draaien op Oreo 8.0. De Moto G6 kost 249 euro en de G6 Plus 299 euro.

"Vandaag kondigt Motorola de lokale beschikbaarheid aan van de Moto G6 Plus en Moto G6 in de Benelux. De toestellen uit het Moto g6-portfolio zijn voorzien van een slimme camera, groot scherm en geavanceerde software tegen een prijs die past binnen elk budget." aldus Motorola.

De Moto G6 Plus heeft een 18:9 beeldverhouding en een 5,9-inch Full-HD Max Vision scherm. Dankzij ‘Dual Autofocus Pixel technology’ schiet je goede foto's met snelle focus. Het diafragma van f/1,7 en de pixelgrootte van 1,4um zorgen voor goede resultaten in de schemering. Het 'smart camera system' herkent geschreven teksten en objecten.

Motorola Moto G6 Plus
Motorola Moto G6 Plus

De Moto G6 heeft een kleiner scherm en wat mindere specificaties dan de Moto G6 Plus. Het toestel oogt goed dankzij het grote 5,7-inch Full-HD Max Vision display en de opvallende 3D glazen achterkant. Dankzij de geavanceerde fotosoftware en een dubbele hoofdcamera maak je met het toestel prima foto's.

Motorola Moto G6
Motorola Moto G6

Beide toestellen hebben een Qualcomm Snapdragon processor, vingerafdruksensor en draaien op Android 8.0 Oreo. De Motorola Moto G6 kost 249 euro en de Moto G6 Plus kost 299 euro. Beide toestellen zijn onlangs aangekondigd samen met de nieuwe E5-serie van Motorola

portablegear.nl