Interessant:

Toestellen van OnePlus nu in Nederland

nieuws 23 juni 2017 om 11:25

BelSimpel start met de verkoop van de OnePlus toestellen in Nederland. De onder liefhebbers redelijk populaire OnePlus toestellen waren tot heden nooit te koop in Nederland en alleen internationaal te bestellen.

“OnePlus zet de telecommarkt op scherp. Het merk produceert smartphones die concurreren met de flagships van de grootste telefoonmerken, maar dan tegen een veel lagere prijs. De telefoons waren echter altijd lastig te verkrijgen. Het eerste toestel, de OnePlus One, was zelfs alleen aan te schaffen voor mensen die een uitnodiging hiervoor hadden. Inmiddels is dat niet meer het geval, maar de toestellen worden nog steeds alleen verkocht via het eigen kanaal. Ook waren de toestellen niet in Nederland te verkrijgen.” aldus Belsimpel in een persbericht.

OnePlus 3T
OnePlus 3T

Belsimpel.nl is de eerste Nederlandse retailer die het voor elkaar heeft gekregen de OnePlus-telefoons te gaan verkopen, in combinatie met abonnementen van alle providers. In het assortiment worden de OnePlus One, OnePlus X en OnePlus 3T opgenomen.

portablegear.nl