Interessant:

Land Rover Explore vanaf 24 mei verkrijgbaar

nieuws 16 mei 2018 om 16:14

De Land Rover Explore is vanaf 24 mei 2018 verkrijgbaar. De Explore is een robuuste outdoor-telefoon met een grote batterij en hoogwaardige topografische kaarten. Het toestel gaat 649 euro kosten.

De Land Rover Explore is tijdens het Mobile World Congress in Barcelona aangekondigd. De Land Rover Explore is speciaal ontworpen is om in de wildernis de zwaarste omstandigheden aan te kunnen. De smartphone doorstaat valtests van 1,8 meter, overleeft zout en zoet water dankzij de IP68-rating en weerstaat blootstelling aan extreme temperaturen en thermische schokken. Daarnaast beschikt de smartphone over handige functies als een SOS zaklamp en nachtmodus, waardoor hij geschikt is voor iedereen met een passie voor outdoor.

Land Rover Explore
Land Rover Explore

Het hart van de Land Rover Explore is een krachtige 4000 mAh-batterij, die twee dagen meegaat bij normaal gebruik, of een volle dag bij constant gebruik van GPS en het 5-inch HD beeldscherm. Deze blijft leesbaar in direct zonlicht en het touchscreen kan ook bediend worden met handschoenen of natte vingers. Het Outdoor Dashboard biedt directe toegang tot weersinformatie, de sensordata en zelfgekozen informatie.

De Land Rover Explore wordt standaard geleverd met het Adventure Pack. Dit pack bestaat uit een extra 3600mAh-batterij, een GPS patch-antenne en hoogwaardige topografische kaarten met Skyline augmented reality van ViewRanger. Andere beschikbare hardware-packs bestaan uit een aanvullende grote 4370mAh-batterij en een universele fietshouder.

De Land Rover Explore met Adventure Pack kost 649 euro en is vanaf 24 mei 2018 verkrijgbaar.

portablegear.nl