Interessant:

Huawei P smart al in winkels

nieuws 1 februari 2018 om 10:16

De medio januari aangekondigde Huawei P smart ligt vandaag in de winkels voor een winkelprijs van 259 euro. De P smart heeft een groot 18:9-scherm en dubbele camera's met een leuk design.

Door: Martijn van der Maas

De P smart is een instapmodel in de P-serie, verder bestaand uit de Huawei P10, P10 Lite en P10 Plus. Het toestel draait op een octacore processor met Android 8. Het intern geheugen bedraagt 3 GB en het 32 GB opslaggeheugen is uitbreidbaar met microSD-kaarten. De P smart is beschikbaar in de kleuren zwart, goud en blauw.

Huawei P smart
Huawei P smart

Met de Dual Camera maak je prachtige foto's met één druk op de knop. De grote diafragma’s zorgen voor meer lichtinval voor rijke, gedetailleerde en levensechte foto’s, terwijl de Dual Camera ervoor zorgt dat je leuke scherptediepte opnames kunt maken met bokeh-effect. Handig is de gesture-shotfunctie. Hierdoor leg je eenvoudig speciale momenten vast doordat je selfies en groufies schiet met een simpel handgebaar.

Het 5,65-inch FullHD scherm met 18:9 formaat zorgt ervoor dat je films en series uitstekend kan bekijken. De Huawei P smart kan verder via Bluetooth met twee audio-apparaten tegelijk verbonden worden. Luister bijvoorbeeld naar je favoriete muziek via je bluetooth headset, terwijl je de data van je fitness-band uitleest.

Huawei P smart interface
Huawei P smart interface

Vanaf vandaag is de P smart verkrijgbaar bij alle bekende verkooppunten in Nederland voor een adviesprijs van 259 euro. Gisteren ging de Sony Xperia L2 in de verkoop voor 250 euro. Qua specificaties is de L2 wel minder uitgebreid dan de P smart. Zo ontbreekt een dubbele camera, een 18:9-scherm en Android 8.0.

portablegear.nl