Interessant:

TomTom met gesproken file-informatie

nieuws 7 februari 2018 om 10:07

TomTom komt met een nieuwe dienst, TomTom Audio Traffic. TomTom Audio Traffic is een gepersonaliseerd en gesproken verkeersbulletin met persoonlijke file-informatie voor de gebruiker.

“Ondanks dat veel automobilisten die dagelijks op de weg zitten gepersonaliseerde verkeersinformatie willen ontvangen, willen ze daar niet iedere keer hun navigatiesysteem voor gebruiken omdat ze de route wel kennen en hier geen hulp bij nodig hebben. TomTom Audio traffic lost dit probleem op door een nauwkeurig nieuwsbulletin voor verkeer die specifiek is gemaakt voor de route die je rijdt. Omdat de verkeersinformatie mondeling wordt gegeven, kunnen automobilisten hun handen aan het stuur en hun ogen op de weg houden.” aldus TomTom in een persbericht.

Door de API te gebruiken, kunnen ontwikkelaars TomTom Audio Traffic makkelijk integreren in populaire apps, waaronder muziekstreamingdiensten, internetradio, voice assistants en meer. Audio Traffic is op dit moment beschikbaar in het Engels, Duits, Frans, Italiaans en Nederlands. TomTom focust zich steeds meer op diensten in plaats van hardware. In april 2016 lanceerde het bedrijf TomTom City, een nieuw verkeersinformatieplatform dat live verkeersinformatie levert aan consumenten en verkeersprofessionals.

portablegear.nl