Interessant:

HTC met verbeterde versie van U11

nieuws 2 november 2017 om 10:51

Vandaag heeft HTC twee nieuwe U11-toestellen geintroduceerd. De HTC U11+ is een verbeterde versie van de HTC U11. De HTC U11 life is juist een goedkopere HTC U11 versie.

De HTC U11+ is een verbeterde versie van de, eerder dit jaar geïntroduceerde, HTC U11. De U11+ heeft een 6-inch beeldscherm met een 18:9-verhouding, daar waar de reguliere U11 een 5,5-inch scherm heeft. Ook de accu heeft een flinke update gekregen en meet nu 3.930 mAh in plaats van 3.000 mAh.

De HTC U11+ is uitgerust met de Edge Sense-technologie knijptechnologie. Met een simpele knijpbeweging open je de camera, maak je foto’s, activeer je een voice assistant, open je apps en nog veel meer. Het toestel is uitgerust met een betere camera dan de HTC U11, die werd beloond met een uitzonderlijke DxOMark Mobile score van 90. De full-sensor Phase Detection Autofocus van de HTC U11+ maakt gebruik van dezelfde technologie als in DSLR-camera’s. Met HTC BoomSound en de HTC Usonic-oordopjes geniet je altijd en overal van de beste audio. Het is zelfs zo dat de HTC U11+ is uitgerust met de beste BoomSound ooit - maar liefst 30% luider dan de HTC U11, met rijker geluid, beter bereik en minder vervorming. Meest opvallend aan de U11+ is de nieuwe kleur Translucent Black (doorzichtig zwart). Met deze kleur is de achterzijde deels doorzichtig, waardoor je een blik kan werpen op de innerlijke schoonheid van het toestel. Het toestel is verder water- en stofbestendig dankzij de IP68-certificering.

HTC U11+
HTC U11+

De HTC U11 life is een midrange uitvoering van de U11. De processor en camera zijn minder krachtig, maar het toestel biedt wel enkele features die ook op de U11 en U11+ te vinden zijn, zoals Edge Sense en HTC Usonic.

  • Edge Sense, de volgende generatie in de knijptechniek, maakt het mogelijk de U11 life te bedienen. Met een simpele knijpbeweging voer je de meest voorkomende acties uit en kun je vanaf nu ook de Google Assistant aansturen.
  • Phase Detection Autofocus en HDR Boost in de 16-megapixel hoofdcamera zorgen voor snellere en scherpere foto’s. De UltraPixel lichtgevoeligheid in de 16-megapixel frontcamera zorgt voor geweldige selfies, zelfs met weinig (dag)licht.
  • Duurzaam, weerbestendig design met een “vloeibaar” oppervlak, de acrylglazen achterkant reflecteert op magische wijze het licht bij elke beweging die je maakt, zelfs wanneer het regent of sneeuwt én tijdens de meest stoffige omstandigheden door de IP67 water- en stofbestendigheid.
  • Meegeleverde HTC USonic oordopjes, voor de beste luisterervaring brengen de HTC Usonic-oordopjes met sonar-achtige technologie je binnenoor in kaart om zo het geluid af te stemmen op jouw specifieke gehoor. De geavanceerde Active Noise Cancellation-techniek die in de HTC Usonic-oordopjes is ingebouwd, monitort automatisch de omgevingsgeluiden en past het geluid aan aan nieuwe geluiden of andere omgevingsgeluiden.
  • Haal het nieuwste van Google in huis met Android One, geniet van de nieuwste Android OS update, Android Oreo, voor de beste software-ervaring die Google te bieden heeft [2].

HTC U11 life
HTC U11 life

De HTC U11+ is vanaf december 2017 beschikbaar in Nederland in de kleuren Translucent Black (doorzichtig zwart) en Ceramic Black (zwart) met een adviesverkoopprijs van 799 euro. De HTC U11 life is vanaf de tweede helft van november beschikbaar in Nederland in de kleuren Sapphire Blue (blauw) en Brilliant Black (zwart) met een adviesverkoopprijs van 349 euro.

portablegear.nl