Interessant:

Bericht verwijderen in WhatsApp

tips 4 april 2018 om 16:49

Vanaf heden is het mogelijk om in WhatApp berichten te verwijderen. Handig als je bijvoorbeeld een privébericht in een groep plaatst, of als je jezelf toch nog bedenkt. In dit artikel laten we zien hoe het moet.

Het verwijderen van berichten in WhatsApp is een functie waar velen op wachtten. WhatsApp maakt berichtverwijdering nu mogelijk in alle nieuwe versies van WhatsApp. Je hebt zeven minuten nadat je een bericht hebt verzonden om deze te verwijderen. Als je een bericht verwijdert krijgt je gesprekspartner wel een melding te zien dat het bericht verwijderd is.

WhatsApp berichten verwijderen

Een bericht verwijderen is eenvoudig. Selecteer het bericht dat je wil verwijderen en houdt dit bericht ingedrukt. Hiermee selecteer je het bericht. Als het bericht blauw wordt dan heb je het bericht geselecteerd. Je kan het bericht verwijderen door op de prullenbak te drukken. Vervolgens kan je kiezen of je het bericht wilt verwijderen voor jezelf of voor iedereen. Door de optie voor iedereen te kiezen trek je het bericht terug. De tekst 'U hebt dit bericht verwijderd' geeft aan dat het bericht succesvol verwijderd is.

Lees ook onze andere handige WhatsApp tips.

portablegear.nl