Interessant:

HTC U12 life met prachtig design

nieuws 30 augustus 2018 om 10:53

HTC introduceert vandaag met de HTC U12 life een goedkopere versie van haar topmodel de HTC U12 plus. Het toestel biedt een dubbele camera, 64 GB opslaggeheugen en een groot 6-inch 18:9-scherm voor 349 euro.

De telefoons van HTC hebben altijd een fraai en verzorgd uiterlijk. Dat is bij de HTC U12 life, de goedkopere variant van de HTC U12+, niet anders. Het toestel heeft een unieke dual finish met zachte strepen op een unibody van acrylglas en metaal rondom een 6-inch groot 18:9 full-body display. De body van de U12 life is gehard, waardoor krasvorming tegen wordt gegaan.

De U12 life beschikt over een dubbele camera aan de achterkant, waarmee je eenvoudig het bokeh-effect kunt toepassen op je foto's. Verder schiet je video's in 4K-kwaliteit. Ook de selfiecamera is rijk bedeeld. Met een 13-megapixel sensor, een ingebouwde flits en verbeteringsmodus zou je ook selfies bij weinig licht moeten kunnen schieten.

HTC U12 life - Voorkant
HTC U12 life - Voorkant

De batterij op de U12 life is, met 3.600 mAh, fors. Hierdoor is het mogelijk het toestel één tot twee dagen te gebruiken zonder zuinig te zijn. Het toestel draait op een middenklasse processor, heeft 4 GB RAM en 64 GB opslaggeheugen.

De U12 life is vanaf oktober beschikbaar in de kleuren blauw (Moonlight Blue) en paars (Twilight Purple). Het toestel draait op Android Oreo 8.1, in tegenstelling tot zijn voorganger de HTC U11 life, die op het snelle Android Go draaide. De adviesprijs van het toestel is 349 euro.

portablegear.nl