Interessant:

Samsung met Gear Sport, Fit2 Pro en IconX

nieuws 30 augustus 2017 om 16:10

Samsung breidt zijn wearableportfolio uit met drie nieuwe wearables: een waterbestendige smartwatch, een waterbestendige fitnessarmband en een nieuwe generatie draadloze fitnessoordopjes.

De Gear Sport is een slanke en veelzijdige smartwatch met de focus op fitness, terwijl de Gear Fit2 Pro een geavanceerde GPS sportarmband met slimme functies is. De Gear Sport en Gear Fit2 Pro hebben verbeterde hartslagmonitoring en maken het makkelijk je sportprestaties bij te houden. Dit kan nu ook als je zwemt dankzij Speedo’s trainingsapp Speedo On. Met beide devices luister je tijdens het sporten naar muziek. Ook als je offline bent of je smartphone niet bij je hebt.

Samsung Gear Sport
Samsung Gear Sport

De Gear Sport is een smartwatch met een minimalistische design. Op het Super AMOLED 1,2 inch scherm is de informatie glashelder zichtbaar. De Gear Sport helpt je om je gezondheids- en fitnessdoelen te behalen. Je krijgt voedingsberichten en aanbevelingen. Ook kun je hem als afstandsbediening gebruiken voor een PowerPoint presentatie of voor je Samsung Gear VR headset.

De Gear Fit2 Pro is een geavanceerde fitnessarmband met ingebouwde GPS om jouw trainingsrondje nauwkeurig vast te leggen. Real-time updates en notificaties zijn eenvoudig af te lezen op het curved Super AMOLED 1,5 inch touchscreen.

Samsung Gear Fit2 Pro
Samsung Gear Fit2 Pro

Met de Gear IconX luister je altijd comfortabel naar je favoriete muziek. De oordopjes zijn draadloos. Je kunt ze zowel on- als offline gebruiken en aansturen vanaf je Samsung smartphone. Als je je smartphone aan de oordopjes koppelt, kun je met Bixby het volume regelen met stemcommando’s in het Engels. De Gear IconX is voorzien van de fitnessfunctie Running Coach. Verder laden de oordopjes snel op. De batterijduur is vijf uur voor muziek streamen of zeven uur voor standalone muziek. De oordopjes hebben 4 GB aan intern geheugen.

Samsung Gear IconX
Samsung Gear IconX

“Of je nu af en toe hardloopt in het park of traint voor je volgende triatlon, Samsung ondersteunt iedereen die een actief leven leidt,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “Onze wearables zijn ideaal voor sporters op alle niveaus. Wij willen dat iedereen met onze wearables zijn sport- en gezondheidsdoelen makkelijker kan behalen. Onze fitnesstrackers werken daarom heel intuïtief: iedereen kan er mee uit de voeten. Ook werken we samen met verschillende partijen uit de sportwereld, zoals Speedo, om een actief leven nóg makkelijker te maken.”

De Gear Fit2 Pro is vanaf 15 september in Nederland verkrijgbaar in de kleuren zwart/rood en zwart voor een verkoopadviesprijs van 229,99 euro. De Gear Sport komt op 27 oktober uit in de kleuren zwart en blauw voor een verkoopadviesprijs van 349,99 euro. De Gear IconX verschijnt in oktober/november in de kleuren zwart, grijs en roze. De verkoopadviesprijs is 229,99 euro.

portablegear.nl