Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
Waterdicht
Bluetooth
ANT+
Hartslag
Foto Samsung Gear Sport 1 Foto Samsung Gear Sport 2 Foto Samsung Gear Sport 3 Foto Samsung Gear Sport 4 Foto Samsung Gear Sport 5 Foto Samsung Gear Sport SE 6

De Samsung Gear Sport is geļntroduceerd tijdens de IFA 2017 in Berlijn en is een smartwatch gericht op sporters en mensen met een actieve levensstijl. Het toestel is minimalistisch uitgevoerd en lijkt in niks op bijvoorbeeld de Gear S3 Frontier.  Het Super AMOLED scherm heeft een resolutie van 360x360 pixels en een verbeterde interface. Het horloge is schokbestendig ( MIL-STD-810G standaard) en waterdicht tot vijf atmosfeer. Dit maakt het horloge uitermate geschikt voor zwemmers. De app Speedo On is standaard geļnstalleerd en houdt tal van zwemstatistieken bij. Dankzij de realtime hartslagmonitor wordt je hartslag continu bijgehouden gedurende de hele dag. GPS is ook aanwezig. Tot slot zijn apps als UA Record, MyFitnessPal, MapMyRun, Endomondo en Spotify geļnstalleerd.In juli 2018 introduceerde Samsung de Gear Sport Special Edition met ronde wijzerplaat en metalen horlogeband. Dit model heeft een wat klassiekere uitstraling dan het origineel, maar heeft dezelfde functionaliteit.

Prijzen en beoordelingen Samsung Gear Sport

Van de Samsung Gear Sport staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Samsung Gear Sport beschikbaar.

Specificaties Samsung Gear Sport

Algemeen
ProductSamsung Gear SportSamsung Gear SportSamsung Gear Sport SE
Aankondiging201720172017
Verkoopstart201720172017
Design
Kleuren

Gewicht50 gram50 gram50 gram
Waterdicht
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
GPS
ANT+
Hartslag
VerbindingOnbekendOnbekendOnbekend