Interessant:

Samsung Galaxy S7 edge in hoogglans zwart

nieuws 8 december 2016 om 09:38

Samsung heeft officieel de zevende kleur van de Samsung Galaxy S7 edge aangekondigd: Black Pearl. Deze glimmende nieuwe kleur is exclusief voor de 128 GB versie en zal vanaf 9 december verkrijgbaar zijn.

Eerder dit jaar introduceerde Samsung al een blauwe (Blue Coral) en roze (Pink Gold) versie van de Samsung Galaxy S7 edge. Black Pearl is ontworpen om modern en opvallend te zijn. Door de diep zwarte glanzende kleur krijgt het glazen design van het toestel extra diepte.

Samsung Galaxy S7 edge - Pearl Black
Samsung Galaxy S7 edge - Pearl Black

Apple introduceerde bij de introductie van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus twee nieuwe kleuren zwart, een matte en een hoogglans variant. Met de introductie van Black Pearl heeft Samsung nu ook een hoogglans kleur in het assortiment.

De Samsung Galaxy S7 edge is verkrijgbaar in zeven kleuren. Naast de eerder genoemde kleuren zijn ook de kleuren wit (White Pearl), zwart (Black Onyx), goud (Gold) en zilver (Platinum Silver Titanium) verkrijgbaar. Of de kleur Black Pearl ook in Nederland op de markt komt is nog niet bekend. Tot nu toe zijn alle nieuwe kleuren door Samsung in Nederland uitgebracht.

portablegear.nl