Interessant:

HTC Desire 650 aangekondigd

nieuws 7 december 2016 om 11:29

HTC introduceert begin volgend jaar de HTC Desire 650. De Desire 650 is een leuk vormgegeven telefoon met high-res audio en een prijs van net geen 200 euro.

“Personalisatie wordt steeds belangrijker voor mobiele telefoongebruikers, maar het is niet altijd gemakkelijk te vinden in de toestellen die momenteel beschikbaar zijn binnen de huidige markt. De HTC Desire 650 komt hierin tegemoet. Dat geldt voor zowel de buiten- als binnenkant van het toestel. Met een voor de helft egaal en andere helft geribbeld ontwerp, tot ons volledig aanpasbare HTC Sense-platform, heb je met de HTC Desire 650 een telefoon in handen die volledig naar eigen smaak in te richten is”, zegt Greig Williams, President Europe bij HTC. “Voeg daar de cameramogelijkheden en audio-ervaring van het toestel aan toe en we zijn ervan overtuigd dat we met de HTC Desire 650 een opvallend toestel hebben ontwikkeld, waarmee we voldoen aan de voorwaarden die de consument anno nu hieraan stelt.”

HTC Desire 650 - Zwart
HTC Desire 650 - Zwart

Het voor de helft egale en andere helft geribbelde ontwerp ziet er opvallend uit, en biedt ook een verbeterde ergonomie voor een comfortabele gebruikservaring. De geribbelde structuur zorgt voor een stevigere grip, waarmee het toestel prettig in de hand ligt. Het 5-inch scherm van de telefoon is uitgerust met het robuuste Corning Gorilla-glas. Met HTC Night Mode biedt het toestel ook een aangename kijkervaring in situaties met weinig licht.

De HTC Desire 650 is uitgerust met een 13MP-camera met BSI-sensor aan de achterzijde van het toestel. Verder zorgt de panorama-functie voor het nemen van foto’s tot 180 graden. De 5MP-camera aan de voorzijde van het toestel zit vol met selfie-functies, waaronder live make-up, automatisch glimlachen en een spraak selfie voor het snel en gemakkelijk vastleggen van plaatjes in hoge kwaliteit. De HTC Desire 650 is voorzien van Google Foto’s en biedt daarmee gratis en onbeperkte opslag in de cloud. Zo houd je voldoende ruimte op hun toestel vrij voor je overige, dagelijkse activiteiten.

HTC Desire 650 - Lime
HTC Desire 650 - Lime

Zoals we van HTC gewend zijn blinkt de Desire 650 uit op audio-gebied. De HTC Desire 650 heeft een Hi-Res Audio certificering. Dit zorgt voor een sublieme audio-ervaring. Dankzij HTC BoomSound, gekoppeld met een hoofdtelefoon, geniet je van high-definition audiokwaliteit, waardoor je favoriete muziek en films nog beter tot hun recht komen. Google Play Music biedt daarnaast toegang tot een collectie van ruim 50.000 muzieknummers die altijd en overal toegankelijk zijn. Hiermee is de HTC Desire 650 bij uitstek geschikt voor muziekliefhebbers.

De HTC Desire 650 is vanaf 3 januari 2017 in Nederland beschikbaar in de kleuren Lime Light en Arctic Night. De consumentenadviesprijs van het toestel is 199,- euro.

portablegear.nl


Gerelateerde producten