Interessant:

Samsung S8 ook in roze

nieuws 28 september 2017 om 12:14

Begin oktober brengt Samsung de Galaxy S8 en Galaxy S8+ uit in de kleur Rose Pink. Het aantal kleuren waarin de S8 nu verkrijgbaar is, komt daarmee op 4. De nieuwe kleur zijn vanaf begin oktober verkrijgbaar.

Met de Rose Pink-editie wordt het kleurenpalet van de Galaxy S8 en Galaxy S8+ uitgebreid naar vier kleuren. De Galaxy S8 en Galaxy S8+ zijn op dit moment in Nederland verkrijgbaar in de kleuren Midnight Black, Orchid Grey en Arctic Silver. De Rose Pink-editie komt beschikbaar met 5,8 inch en 6,2 inch Super AMOLED Infinity Display, een randloos design zonder knoppen en gebogen glas voor een high-quality finish.

Samsung Galaxy S8 roze
Samsung Galaxy S8 roze

De S8 en S8+ zijn samen met de Note8, de vlaggenschepen van Samsung op dit moment. De S8 wordt geroemd om zijn premium camera's. De geavanceerde 8-megapixel Smart autofocus camera aan de voorzijde maakt de uitstekende selfies, terwijl de 12-megapixel Dual Pixel camera aan de achterkant ook bij weinig licht glasheldere foto's maakt. Het Super AMOLED scherm toont verder kleuren, contrasten en graphics precies zoals ze bedoeld zijn door de makers. Tot slot zijn de Galaxy S8 en Galaxy S8+ gebouwd op Samsungs veiligheidsplatform KNOX. Dit biedt tal van beveiligingsmogelijkheden, waaronder een vingerafdrukscanner, irisscanner en gezichtsherkenning.

Samsung kiest net als bij de S7 (blauw, zwart en roze) om nieuwe kleuren te introduceren gedurende de verkoopfase van het product. De Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ in Rose Pink zijn vanaf begin oktober beschikbaar voor verkoopadviesprijzen van respectievelijk 799 euro en 899 euro.

portablegear.nl