Interessant:

Samsung Galaxy S7 ook in het roze

nieuws 20 april 2016 om 10:42

In Korea komt Samsung met een roze variant van de Galaxy S7 en Galaxy S7 edge. De nieuwe kleur heet Pink Gold en is voorlopig alleen in Korea te koop, maar andere 'geselecteerde' landen volgen later.

[update 20 april 2016 om 16:24] Samsung Nederland geeft aan dat de roze uitvoering van de S7 vooralsnog niet naar Nederland komt.

De Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge zijn vanaf vandaag te koop in de kleur Pink Gold in Korea. Andere landen volgen later. Het is nog niet bekend of de nieuwe kleur ook in Nederland komt. De vorige jaren verschenen nieuwe kleuren op Samsungs high-end toestellen uiteindelijk ook in Nederland, dus wij verwachten dat roze Galaxy S7 ook in Nederland verkocht gaat worden, al dan niet via parallelle import.

Samsung Galaxy S7 - Pink Gold
Samsung Galaxy S7 - Pink Gold

Samsung beschrijft de nieuwe kleur Pink Gold als: “een kleur, die net als de andere kleuren van de Galaxy S7 en S7 edge, een natuurlijke kleur is en daarom een gevoel van comfort geeft. De op huidkleur gebaseerde Pink Gold kleur is in het bijzonder bedoeld om een vleugje zachtheid, glans en verfijning aan het design van smartphones toe te voegen.”

Samsung Galaxy S7 edge
Samsung Galaxy S7 edge

De Samsung Galaxy S7 en S7 edge zijn de nieuwe toptoestellen van Samsung voor 2016. Op dit moment zijn beide toestellen in de kleuren zwart (Black Onyx), goud (Gold Platinum), wit (White Pearl) en zilver (Silver Titanium) verkrijgbaar.

Samsung