Interessant:

Asus ZenWatch 3 met drie knoppen

nieuws 31 augustus 2016 om 14:16

Asus heeft op de IFA 2016 haar eerste volledig ronde smartwatch geintroduceerd, de Asus ZenWatch 3. De ZenWatch 3 is ook het eerste Android Wear-horloge met 3 knoppen voor intu´tieve bediening en komt met meer dan 50 achtergronden, die je ook nog zelf kan aanpassen.

De ZenWatch 3, met een adviesprijs van 229 euro, is geinspireerd op klassieke horloges, vandaar een ronde behuizing met een traditioneel 3-knopdesign. De bovenste knop kan gebruikt worden als sneltoets om direct naar een app naar keuze te gaan. Het horloge volgt de vorig jaar geintroduceerde, en dit jaar aangepaste ZenWatch 2 op. Het horloge is gemaakt van 316L roestvrijstaal met een bijzonder dunne rand. Het bandje is gemaakt van echt Italiaans leder. Met slechts 15 minuten opladen is het horloge al weer 60 procent vol, wat volgens Asus genoeg is voor een hele dag gebruik.

Asus ZenWatch 3 - Zwart
Asus ZenWatch 3 - Zwart

Personalisatie is belangrijk volgens Asus. Op dit moment heb je de beschikking over 6 thema's en 50 watch-faces (achtergronden). Je kan ook zelf een eigen achtergrond ontwerpen in de Face Designer. Het horloge is gemakkelijk aan te passen via de app op je smartphone. Je activiteiten worden door de ZenWatch bijgehouden en doorgegeven aan de ZenFit app op je smartphone.

Asus ZenWatch 3 - Goud
Asus ZenWatch 3 - Goud

Asus kondigde ook een drietal handige accessoires voor de ZenWatch 3 aan. Allereerst is er een magnetische oplader om je horloge gemakkelijk op te laden. Daarnaast is er een speciaal houdertje verkrijgbaar om de ZenWatch 3 op je nachtkastje of bureau neer te zetten. Tot slot kan je het horloge voorzien van een extra battery pack, waardoor je 40 procent meer batterij krijgt. Je horloge wordt hier natuurlijk wel wat dikker van.

portablegear.nl