Interessant:

Acer Liquid Z6 en Z6 Plus aangekondigd

nieuws 31 augustus 2016 om 13:18

Aan de vooravond van de IFA heeft Acer een tweetal nieuwe telefoons geintroduceerd, te weten de Acer Liquid Z6 met een 5-inch scherm en de Liquid Z6 Plus met een 5,5-inch scherm. De Liquid Z6 Plus is niet alleen groter, maar ook aanzienlijk krachtiger dan de Liquid Z6.

De Liquid Z6 en Z6 Plus zijn functioneel en compact, en zijn uitgerust met een 5 inch HD en 5,5 inch Full HD IPS-scherm. De mid-range Liquid Z6 heeft een 8 megapixel hoofdcamera en een 2 megapixel selfiecamera. De duurdere Liquid Z6 Plus beschikt over een 13 megapixel hoofdcamera en een 5 megapixel front-camera om unieke momenten haarscherp vast te leggen. Beide toestellen worden geleverd met AcerNAV en dualsim-functionaliteit.

Acer Liquid Z6
Acer Liquid Z6

De Liquid Z6 draait op een krachtige quad-core processor, terwijl de Liquid Z6 Plus nog hogere snelheden haalt met een octa-core processor. De Liquid Z6 Plus voorziet ook in biometrische toegangscontrole met een vingerafdruksensor voor een veilige en gemakkelijke toegang.

Acer Liquid Z6 Plus
Acer Liquid Z6 Plus

“Acer heeft de Liquid Z6 serie smartphones ontwikkeld voor degenen die verlangen naar een intuďtief apparaat met alle functies voor productiviteit onderweg. De Liquid Z6 serie is minimalistisch ontworpen en voorzien van elegant 2.5D curved glas. De premium metalen achterkant maakt de Liquid Z6 Plus nog geraffineerder. De nieuwe smartphones zijn uitgerust met Android 6.0 en gemakkelijk aan te passen aan eigen behoeften. Ze beschikken bovendien over dubbele camera's voor het vastleggen van geavanceerde foto's en video's, overal en altijd.” aldus Acer in een persbericht.

De Acer Liquid Z6 is vanaf oktober verkrijgbaar in Nederland met een adviesprijs van € 119. Ook de Liquid Z6 Plus is verkrijgbaar vanaf oktober, maar dan met een adviesprijs van € 249.

portablegear.nl