Interessant:

Garmin Forerunner 35: smartwatch voor sporters

nieuws 31 augustus 2016 om 16:12

De Garmin Forerunner 35, is een nieuwe betaalbare sportieve smartwatch met ingebouwde hartslagmeter en GPS positiebepaling. Met het horloge track je niet alleen je activiteiten, maar blijf je ook verbonden met de wereld om je heen, dankzij notificaties voor binnenkomende berichten en telefoontjes.

“Het is makkelijk om te gaan hardlopen op een geheel nieuw niveau, dankzij de Forerunner 35 met ingebouwde hartslagmonitor. Je hoeft hem enkel om te doen en te gaan.” aldus Dan Bartel, Garmin vice president worldwide sales. “Met tal van ingebouwde mogelijkheden, zoals de hartslagmonitor en slimme connectiviteit is de Forerunner 35 de perfecte tool voor hardlopers die fit en verbonden willen blijven en tegelijkertijd hun vooruitgang willen delen.”

Garmin Forerunner 35
Garmin Forerunner 35

De Forerunner 35 richt zich op de sportieve gebruiker. Verwacht daarom geen kleurenscherm met een hoge resolutie. In plaats daarvan kiest Garmin voor een intuïtief niet al te druk design in zwart wit. Hierdoor is het uithoudingsvermogen van de Forerunner 35 wel bijzonder goed. As je alleen je activiteiten bijhoudt kan je tot negen dagen vooruit zonder op te laden. In de trainingsmodus (met GPS en hartslagmeting) houdt het horloge het maximaal 13 uur vol.

Garmin Forerunner 35 - Familie
Garmin Forerunner 35 - Familie

Het design van de Forerunner 35 heeft een goed contrast, waardoor het scherm zowel binnen als buiten goed afleesbaar is. De Forerunner 35 ondersteunt meerdere sporten, waaronder hardlopen (zowel binnen als buiten), lopen, fietsen en tal van cardio-activiteiten.Trilalarmen geven aan als je bepaalde activiteitsdoelen hebt behaald, maar attenderen je ook op inkomende telefoontjes en berichten. Op deze manier blijf je in één oogopslag verbonden met je telefoon, zonder dat je deze uit je zak moet opdiepen. Qua specificaties lijkt de Forerunner 35 erg op de Vivosmart HR plus, die eerder dit jaar werd aangekondigd,  maar dan in een sportieve uitvoering. 

De Garmin Forerunner 35 is nog dit kwartaal verkrijgbaar voor een adviesprijs van 200 euro. Het horloge is in eerste instantie te koop in vier kleuren, zwart, groen (limelight), blauw en wit.

portablegear.nl