Interessant:

Samsung introduceert Galaxy Note7

nieuws 2 augustus 2016 om 21:00

Samsung heeft zoals verwacht de Note7 aangekondigd. De Note7 heeft een 5,7-inch extra stevig scherm, 4 GB RAM, 64 GB opslaggeheugen en natuurlijk een stylus. Meest opvallende feature is de irisscanner om je telefoon te ontgrendelen.

De Note7 (zonder spatie) is de opvolger van de Note 5 (met spatie). Verwarrend is dat de Note 6 nooit heeft bestaan. Samsung kiest voor het nummer 7 om de nummering van de Note gelijk te trekken met de nummering van de succesvolle Samsung S-reeks, met de S7 en S7 edge als laatste toestellen.

Samsung Galaxy Note7 - Zwart
Samsung Galaxy Note7 - Zwart

"De Galaxy Note7 laat zien dat productiviteit en entertainment samengaan. Door de sterke focus op de beste beveiliging en verbeterde mogelijkheden is de Galaxy Note7 ideaal voor mensen die meer uit het leven willen halen", zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. "Het leven gaat sneller dan ooit, de Galaxy Note7 past zich daar naadloos bij aan."

Samsung Galaxy Note7 - Blauw
Samsung Galaxy Note7 - Blauw

De Note7 heeft net als zijn voorganger een 5,7-inch Super AMOLED scherm met een QHD (2560x1440) resolutie Het scherm op de Note7 ondersteunt echter ook HDR. De Galaxy Note7 is, ondanks zijn grote scherm, slank en licht. De Note7 heeft dezelfde camera als de Galaxy S7 en S7 edge. De zogenaamde dual-pixel camera wordt alom geroemd als de beste smartphone-camera van dit moment. Het 64 GB opslaggeheugen is middels microSD uitbreidbaar tot 256 GB. De Galaxy Note7 heeft een 3.500 mAh accu die snel oplaadt via USB Type-C. Ook draadloos opladen is mogelijk.

De Galaxe Note7 is, naast een vingerafdrukscanner, uitgerust met een iris-scanner. Deze is nog veiliger dan de vingerafdrukscanner. Met dit ultraveilige biometrische identificatiesysteem én de koppeling met Samsung Knox zet de Galaxy Note7 de nieuwe standaard voor veiligheid en gebruiksgemak.

Met de optionele S View Standing Cover kun je de Galaxy Note7 in een hoek van 60-graden kantelen voor een extra comfortabele kijkervaring. Met de IP68 waterafstotende Backpack laad je de smartphone ook onderweg op. De Galaxy Note7 is het middelpunt van Samsungs ecosysteem. Zo houd je trainingen bij op de Gear Fit2 of Gear IconX, en sla je gegevens op in S Health 5.0.

De Galaxy Note7 is vanaf 2 september in Nederland verkrijgbaar in de kleuren Blue Coral, Silver Titanium en Black Onyx. De verkoopadviesprijs bedraagt € 849.

portablegear.nl