Interessant:

Introductie Samsung Galaxy Note7 week later

nieuws 11 augustus 2016 om 13:29

Vanwege de grote vraag wereldwijd naar de Samsung Galaxy Note7 is de release in Nederland met 7 dagen uitgesteld. In eerste instantie zou het toestel op 2 september in de verkoop gaan, dat is nu dus een week later, op 9 september.

Samsung introduceerde de Galaxy Note7 vorig week als opvolger van de Note 5. De Note7 combineert het beste van de Samsung Galaxy S7 edge met een iris-scanner en een stylus, om snel en gemakkelijk content te maken en te bewerken. De iris-scanner is nog veiliger dan de vingerafdrukscanner. Met dit super veilige biometrische identificatiesysteem én de koppeling met Samsung Knox zet de Galaxy Note7 de nieuwe standaard voor veiligheid en gebruiksgemak.

De Note7 heeft een 5,7-inch Super AMOLED scherm met een QHD (2560x1440) resolutie en heeft dezelfde camera als de Galaxy S7 en S7 edge. De zogenaamde dual-pixel camera wordt alom geroemd als de beste smartphone-camera van dit moment. Het 64 GB opslaggeheugen is middels microSD uitbreidbaar tot 256 GB. De Galaxy Note7 heeft een 3.500 mAh accu die snel oplaadt via USB Type-C. Ook draadloos opladen is mogelijk.

Samsung Galaxy Note7
Samsung Galaxy Note7

De Galaxy Note7 komt in de kleuren Blue Coral, Silver Titanium en Black Onyx. De verkoopadviesprijs bedraagt € 849. Het toestel ligt vanaf 9 september in de winkels:

portablegear.nl