Interessant:

Derde generatie Nest Learning Thermostat verkrijgbaar

nieuws 23 november 2015 om 12:39

De derde generatie van de Nest Learning Thermostat is inmiddels beschikbaar in onder meer Nederland en BelgiŽ. Deze nieuwe generatie biedt onder andere een slanker design en †verbeterde boilerondersteuning.

De derde generatie van de Nest Thermostat heeft niet alleen een nieuw design, maar biedt ook een verbeterde boilerondersteuning, met warmwaterbediening op afstand en geavanceerde compatibiliteit met OpenTherm verwarmingssystemen. Het ontwerp is slanker en heeft een 40 procent groter scherm met een hoge resolutie. Met de vernieuwde gebruikersinterface kunnen temperaturen, waarschuwingen en berichten eenvoudiger worden afgelezen en de nieuwe softwarefunctionaliteit 'Afstandsweergave' laat automatisch de doeltemperatuur of de tijd zien wanneer er beweging wordt gedetecteerd in de kamer.

De derde generatie Nest Thermostat leert welke temperatuur je prettig vindt en programmeert zichzelf. De Nest Thermostat weet hoe lang het duurt voor je huis verwarmd is, zodat het comfortabel is wanneer je arriveert. Wanneer je vertrekt schakelt hij automatisch je cv-ketel en boiler terug, zodat je energie bespaart.

Derde generatie Nest Learning Thermostat
Derde generatie Nest Learning Thermostat

"Miljoenen Nest-huizen wereldwijd hebben samen al ongeveer vier miljard kWh aan energie bespaard, vergeleken met wanneer de thermostaat op een vaste temperatuur had gestaan. En nu kunnen onze Europese klanten dankzij gloednieuwe software en hardware nůg meer besparen met de warmwaterbediening op afstand en compatibiliteit met OpenTherm, zonder dat dit ten koste gaat van hun comfort," zegt Lionel Paillet, General Manager Europa bij Nest. "En we gaan door met het vergroten van onze aanwezigheid in Europa. De derde generatie Nest Thermostat zal verkrijgbaar zijn via duizenden retaillocaties, professionele distributeurs, direct via Nest Pro installateurs, en met korting of zelfs zonder kosten via energieleveranciers."

De derde generatie Nest Learning Thermostat is per direct verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van 249 euro. De standaard voor de derde generatie Nest Learning Thermostat wordt apart verkocht voor een consumentenadviesprijs van 35 euro.

portablegear.nl