Interessant:

Nest Cam Outdoor naar Nederland

nieuws 3 november 2016 om 09:36

De Nest Cam Outdoor, een fraai vormgegeven buitencamera, die je aansluit op het stopcontact, komt in november naar Nederland. Nest is in Nederland vooral bekend van haar slimme thermostaat. Het bedrijf voegt echter steeds meer domotica-producten aan haar portfolio toe.

De Nest Cam (voor binnengebruik) is, sinds de lancering vorig jaar, een integraal onderdeel geworden van de huizen van Nest klanten. In combinatie met de Nest Aware-service (vanaf 100 euro per jaar) sla je 10 tot 30 dagen videogeschiedenis op in de cloud. Nest Cam-gebruikers up-loaden per minuut wel enkele duizenden uren aan video. Momenteel gebruiken de meeste bezitters van een Nest Cam Indoor hun camera met name voor de beveiliging van hun huis en richt ongeveer 30% de camera naar buiten. De Nest Cam Outdoor is de oplossing voor buitenopnames.

De Nest Cam Outdoor combineert een eenvoudige installatie met permanente beveiliging binnen en buiten. Belangrijke functies en voordelen zijn:

  • Weerbestendig – Het weerbestendige ontwerp van de Nest Cam Outdoor maakt hem geschikt voor de zeer uiteenlopende temperaturen en omstandigheden waarmee een buitencamera geconfronteerd wordt.
  • Eenvoudig buiten te installeren – De installatie van de Nest Cam Outdoor verloopt snel en simpel. Sluit de adapter aan op de camera, steek de stekker in het stopcontact, hang de camera op en je bent klaar. Met een sterke magnetische basis kan hij op nog meer plaatsen veilig worden bevestigd voor het gewenste zicht.
  • Dag en nacht heldere live beelden – Dankzij de groothoekstand van 130° zie je het hele plaatje in kraakhelder Full HD (1080p). En als het donker is, verlicht Nachtzicht met acht krachtige infrarood-ledlampen alles in beeld. Met de Nest-app kun je de camera overal en altijd bedienen en live videobeelden bekijken.
  • Beveiligd streamen – Videobeelden worden naadloos gestreamd en opgeslagen met behulp van krachtige encryptietechnologie (2048-bit RSA-sleutel met 128-bit SSL-verbinding).
  • Praten en luisteren – Staat er iemand voor de deur? Zeg iets om zijn aandacht te trekken. Of vertel de bezorger dat hij het pakketje gerust kan achterlaten.

Voor het eerst kunnen Nest Cam-bezitters ook zonder Nest Aware terug in de tijd kijken, dankzij de gratis snapshot-geschiedenis die tot drie uur terug gaat. Zelfs wanneer een melding is gemist, is er altijd een foto te zien van wat er gebeurd is.

Nest Cam Outdoor
Nest Cam Outdoor

Gebruiker van de Nest Cam Outdoor kunnen hun beveiligingscamera’s en alle andere Nest-producten bedienen vanuit de gratis Nest app – die volgens ons de best beschikbare beveiligingscamera-ervaring. Met de gratis over-the-air software-updates zijn daar onlangs nieuwe functionaliteiten aan toegevoegd, waaronder:

  • Beeldlijn - laat zien wat Nest Cam heeft gezien en stelt de gebruiker in staat om in enkele seconden door dagen aan opgenomen beelden te spoelen: de belangrijke momenten worden er automatisch uitgefilterd.
  • Camerabeelden veilig delen – Gebruikers kunnen eigen, met wachtwoord beveiligde links naar live streams maken en delen, zoals met naaste familieleden die op hun huis aan het passen zijn.
  • Activity Zones (met Nest Aware) – Stel eigen Activity Zones in rondom belangrijke gebieden, zoals een deur, zodat je altijd op de hoogte bent van beweging in die specifieke hoek.
  • Person Alerts (met Nest Aware) – Zie het verschil tussen de schaduw van bewegende taken, of een inbreker in je huis. Als Nest Cam een persoon ziet, krijg je een speciale melding. Nest Cam kan zelfs zien of het echt een persoon is, of dit alleen maar vermoedt.

De Nest Cam Outdoor kan vanaf vandaag in Nederland besteld worden voor een adviesprijs van 199 euro. De camera ligt vanaf midden november in de schappen. Eerder introduceerde Nest al de Smart Thermostat, een slimme thermostaat.

portablegear.nl