Interessant:

Angry Birds Fight! beschikbaar voor iOS en Android

nieuws 5 juni 2015 om 12:38

De Finse spelontwikkelaar Rovio heeft de afgelopen maand vrij geruisloos 'Angry Birds Fight!', een Candy Crush Saga-kloon waarin je in real-time tegen andere spelers speelt, uitgebracht voor iOS en Android.

Angry Birds Fight!, dat Rovio samen heeft ontwikkeld met de Japanse developer†KITERETSU Inc.,is een zogenaamde 'match-3'-game, net als het succesvolle Candy Crush Saga. In Angry Birds Fight!†moet je echter drie vogeltjes van dezelfde kleur bijeen brengen om ze van het speelbord te doen verdwijnen.†Angry Birds Fight!†speel je niet tegen de computer, maar real-time tegen andere spelers wereldwijd. Als je succesvol bent, kan je vogelmunten verdienen om meer wapens en accessoires in de winkel te kopen. Tegen betaling van echt geld kan je verschillende itmes kopen, waarmee je je leven, aanval en vaardigheden kan vergroten en versterken.

Angry Birds Fight!
Angry Birds Fight!

Angry Birds Fight! is gratis te downloaden voor iOS (vanaf iOS 6.0) en Android (vanaf 4.0), maar bevat wel in-app aankopen. Het spel verschijnt in eerste instantie in landen in AziŽ†en OceaniŽ, maar is vanaf 11 juni ook verkrijgbaar in Europa en de Verenigde Staten. Eerder dit jaar verscheen†Angry Birds Stella POP!†en voor later dit jaar staat†Angry Birds Under Pigstruction in de planning.

Rovio