Interessant:

Angry Birds Stella POP! geintroduceerd

nieuws 16 maart 2015 om 10:06

De Finse gameontwikkelaar heeft vrij geruisloos alweer een nieuw deel in de Angry Birds-serie uitgebracht: Angry Birds Stella POP! is een puzzelgame waarbij je bubbeltjes van dezelfde kleur bijeen moet brengen om ze te laten verdwijnen.

Angry Bird Stella POP! is dus een geheel andere game dan het voorgaande Angry Birds Stella, dat de traditionele Angry Birds-gameplay kent (met boze vogeltjes op kwaadaardige varkens schieten). Stella POP! lijkt qua gameplay erg op de klassieker Bust-A-Move/Puzzle Bobble: je moet bubbels van dezelfde kleur bijeen schieten om ze te laten verdwijnen. Het spel is te synchroniseren tussen tablet en smartphone, zodat je op een ander apparaat verder kan spelen waar je gebleven was.

"We zijn erg blij dat we Angry Bird Stella POP! wereldwijd kunnen uitbrengen", aldus Heini Kaihu, de studiobaas van Rovio. "Als je houdt van bubble-shooters, zal je Angry Bird Stella POP! absoluut fantastisch vinden. Het combineert old-school bubbel-barstende gameplay met de wereld van Angry Birds Stella en haar kleurrijke karakters".

Angry Bird Stella POP! is gratis beschikbaar voor iOS (vanaf 7.0) en voor Android (vanaf 4.0). Het spel bevat wel in-app aankopen met prijzen tussen de € 1,20 en maar liefst € 42,34 (!) per item.

Angry Birds Stella POP!
Angry Birds Stella POP!

Rovio