Interessant:

Apple Watch nog steeds niet in Nederland

nieuws 5 juni 2015 om 09:58

Apple heeft bekendgemaakt dat de Apple Watch vanaf vrijdag 26 juni verkrijgbaar is in nog eens zeven landen. Nederland en BelgiŽ zitten daar echter nog steeds niet bij.

De Apple Watch is vanaf vrijdag 26 juni verkrijgbaar is in ItaliŽ, Mexico, Singapore, Zuid-Korea, Spanje, Zwitserland en Taiwan. De smartwatch verscheen 15 april reeds in†Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Canada, China, Hongkong, Japan en AustraliŽ. Het is nog steeds niet bekend wanneer Apple het slimme horloge officieel in Nederland†en BelgiŽ op de markt brengt.

De Apple Watch beschikt over nieuwe technologieŽn, waaronder het Digital Crown-draaiwieltje, een innovatieve manier van vloeiend scrollen, zoomen en navigeren zonder het zicht op het display te belemmeren. Het Retina-display met Force Touch kan onderscheid maken tussen aantikken en indrukken, waardoor de juiste regelaars snel en gemakkelijk toegankelijk zijn. De Taptic Engine geeft tot slot een discreet tikje op je pols als je een melding of bericht ontvangt.

Apple Watch met Digital Crown-draaiwieltje
Apple Watch met Digital Crown-draaiwieltje

De Apple Watch is verkrijgbaar in drie collecties: Apple Watch Sport, Apple Watch en Apple Watch Edition, die is gemaakt van 18-karaats rosť- of geelgoud.†Voor gebruik van de Apple Watch heb je een iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6 of iPhone 6 Plus met iOS 8.2 of hoger nodig.

"De Apple Watch is beter ontvangen dan we ooit hadden durven dromen. We staan dan ook te popelen om hem wereldwijd aan klanten aan te bieden", aldus Jeff Williams, senior vice president of Operations bij Apple. "Ook werken we de lijst van openstaande bestellingen voor Apple Watch steeds sneller weg. We willen onze klanten hartelijk danken voor hun geduld. Alle bestellingen die in mei zijn gedaan worden binnen twee weken verzonden, met uitzondering van de Apple Watch met 42-mm kast van spacezwart roestvrij staal en spacezwarte schakelarmband. Op dat moment start ook de verkoop van een aantal modellen in onze Apple Stores."

portablegear.nl