Interessant:
Grote foto
Komt in Q2
Waterdicht
Bluetooth
ANT+
Hartslag
Foto Apple Watch Edition 1 Foto Apple Watch Edition 2 Foto Apple Watch Edition 3 Foto Apple Watch Edition 4 Foto Apple Watch Edition 5

De Apple Watch Edition is het duurste model in de Apple Watch-serie.†In deze serie zijn zes verschillende modellen verkrijgbaar en elk exemplaar is voorzien van een horlogekast van 18-karaats goud dat is ontwikkeld tot een metaal dat tweemaal zo hard is als standaardgoud. Het 2,5-inch Retina IPS-display wordt beschermd door gepolijst saffierkristal.†Met Apple's smartwatch kan je vanaf je pols berichten zenden en ontvangen en telefoontjes op je iPhone (vanaf iOS 8) beantwoorden. Daarnaast ondersteunt dit slimme horloge Digital Touch, waarmee je snel persoonlijke informatie (zoals je hartslag) kan verzenden. Met het Digital Crown-draaiwieltje aan de zijkant kan je snel scrollen en zoomen, zonder dat je vinger het zicht op het display belemmert. Het display ondersteunt daarnaast Force Touch, een technologie die kan waarnemen hoe hard je drukt, wat nieuwe mogelijkheden tot de bediening van apps biedt. Daarnaast is de Apple Watch Edition te gebruiken als afstandsbediening voor de iSight-camera op je iPhone. Op je Apple Watch kun je direct zien wat je iPhone ziet, een foto nemen of de timer voor de camera instellen. Tot slot maakt de Apple Watch samen met je iPhone gebruik van verschillende technologieŽn om de tijd binnen 50 milliseconden van de wereldtijd te houden. Als je reist, wordt de tijd automatisch aan de lokale tijd aangepast. Naast de Apple Watch Edition voert Apple de Apple Watch Stainless Steel en de Apple Watch Sport.

Prijzen en beoordelingen Apple Watch Edition

Van de Apple Watch Edition staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Apple Watch Edition beschikbaar.

Specificaties Apple Watch Edition

Algemeen
ProductApple Watch Edition
Aankondiging2015
VerkoopstartVerwacht in Q2
Design
Kleuren

GewichtOnbekend
Waterdicht
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
GPS
ANT+
Hartslag
VerbindingmicroUSB