Interessant:

iOS 8.2: wat is nieuw

achtergrond 11 maart 2015 om 11:17

Tegelijkertijd met de officiele presentatie van de Apple Watch heeft Apple iOS 8.2 uitgerold. Naast ondersteuning voor de Apple Watch bevat deze update verschillende andere verbeteringen. PortableGear zet ze op een rij.

iOS 8.2: Apple Watch-support

iOS 8.2 bevat de nieuwe Apple Watch-app (zonder iOS 8.2 is de Apple Watch dan ook niet te gebruiken), waarmee je het horloge kan pairen en synchroniseren met je iPhone 5/5C/5S/6/6 Plus. Er is ook een nieuwe Activiteiten-app, die verschijnt wanneer de Watch is gepaird. Hierin kan je onder meer fitness-data en -prestaties die verzameld zijn door de Apple Watch bekijken. Voor iPhone 4S-gebruikers biedt iOS 8.2 geen Apple Watch-support, maar wel verbeteringen op het gebied van stabiliteit en uitbreidingen voor de Health-app. iOS 8.2 is ook beschikbaar voor de iPad (vanaf generatie 2) en de iPod touch (vanaf generatie 5).

iOS 8.2: Health-app verbeteringen

In iOS 8.2 kan je in de Health-app nu zelf de maateenheid aangeven voor afstand, lichaamstemperatuur, lengte, gewicht en glucoseniveau. Verder zijn er verschillende problemen verholpen en is er nu een privacy-setting waarmee je het automatisch bijhouden van stappen en afstand kan uitschakelen.

iOS 8.2: verbeterde stabiliteit & prestatieverbeteringen

iOS 8.2 verbetert de stabiliteit van de Mail-, Flyover in Maps- en Music-toepassingen. Ook de betrouwbaarheid van VoiceOver is verbeterd, evenals de connectiviteit met speciale iPhone-gehoorapparaten. Daarnaast zijn er veschillende kleine problemen opgelost, zoals het ontbreken van auto-correctie van het laatste woord in een quick reply-bericht. Ook zijn enkele problemen met Exchange-support verholpen.

iOS 8.2: Apple Watch-support voor iPhone 5/5C/5S/6/6 Plus
iOS 8.2: Apple Watch-support voor iPhone 5/5C/5S/6/6 Plus

Betanews