Interessant:

Motorola Moto Maxx gepresenteerd

nieuws 7 november 2014 om 10:12

Motorola heeft in enkele opkomende economieen, waaronder BraziliŽ en Mexico, de Moto Maxx geintroduceerd. Deze 5,2-inch smartphone/phablet met Android 4.4 KitKat verscheen eerder in de Verenigde Staten als de Motorola DROID Turbo.

De specificaties van de Motorola Moto Maxx zijn gelijk aan die van de DROID Turbo. Het toestel heeft een 5,2-inch Quad HD OLED-display (dat is†1.440 x 2.560 pixels) van het krasbestendige Gorilla Glass 3, een krachtige 2,7GHz quad-core†Qualcomm Snapdragon 805-processor met 3GB RAM en 64GB geheugen (niet uitbreidbaar). Het toestel ondersteunt 4G/LTE voor snel mobiel internet en beschikt aan de achterzijde over een 21-megapixel camera (met dubbele LED-flitser en 4K-videorecorder) en een 2-megapixel Full HD-frontcamera. De 3.900 mAh accu biedt een lange gebruiksduur en met de meegeleverde Motorola Turbo Charger kan je het toestel in 15 minuten voorzien van genoeg energie voor tot acht uur gebruik.

De Moto Maxx is een van de eerste smartphones die een behuizing heeft van ballistisch nylon, een hoge kwaliteit en duurzaam materiaal met een onderscheidende textuur en rijke kleuren, die je wellicht herkent van outdoor-spullen zoals backpacks. Onder dit nylon bevindt zich een laag DuPont Kevlar-fiber, een materiaal dat vijf keer sterker is dan staal. Het toestel komt in eerste instantie met Android 4.4.4 KitKat, maar zal snel een upgrade krijgen naar Android 5.0 Lollipop. De Moto Maxx biedt verder dezelfde software als de Moto X (2014), waardoor het toestel onder meer via voice-commands is te bedienen.

De Motorola Moto Maxx is per direct verkrijgbaar in†BraziliŽ en later deze maand in Mexico. Daarna volgen andere landen in Latijns-Amerika. Het is nog niet bekend of Motorola plannen heeft de Moto Maxx naar Europa te brengen.

Motorola Moto Maxx
Motorola Moto Maxx

Motorola