Interessant:

Truphone officieel sponsor van Vitesse

nieuws 4 juni 2014 om 16:09

Truphone Nederland en Vitesse hebben bekendgemaakt dat Truphone, de zakelijke mobiele provider voor internationaal bellen en internetten, met ingang van 1 juli 2014 de nieuwe hoofd- en shirtsponsor van Vitesse is.

De overeenkomst tussen Vitesse en Truphone, waarover al eerder geruchten gingen, is getekend voor drie seizoenen. Truphone maakt in de samenwerking als hoofdsponsor van Vitesse gebruik van alle mogelijkheden om haar merk te laten groeien. Deze mogelijkheden bestaan uit onder meer exposure, corporate hospitality, productlanceringen, -activaties, spelersinzet en gebruik van de trainingsaccommodatie.

De samenwerking is onderdeel van een wereldwijde sponsorstrategie en hiermee benut Truphone alle facetten die Vitesse haar kan bieden. Vitesse zal de diensten van Truphone inzetten in haar bedrijf om zo te kunnen profiteren van het bereik van Truphone. Opmerkelijk is dat de aandelen van Truphone voor 23,3 procent in handen zijn van Roman Abramovitsj, de Russische eigenaar van Chelsea, die naar verluidt ook een grote vinger in de pap heeft bij Vitesse.

Rob van Velzen, Managing Director van Truphone Nederland: "Wij zijn trots op het partnerschap met deze prachtige club met een rijke historie, groeiende businessclub en haar betrokken supporters. Vitesse en Truphone sluiten naadloos op elkaar aan. We bedrijven beide topsport en zijn beide innovatief en challengers in onze eigen sector. Wij kijken er naar uit om samen met de hele club nationaal en internationaal succes te behalen."

Peter Gansler, commercieel directeur van Vitesse: "Vitesse heeft een intensief proces doorlopen in de zoektocht naar de juiste partner met gedeelde kernwaarden en ambities. We zijn verheugd in Truphone die juiste partner te hebben gevonden. Als je de beste wilt zijn in topsport telt ieder detail. Wij kijken er naar uit het beste partnerschap van de Eredivisie te bouwen. Wij bieden Truphone het juiste platform om zich in Nederland sterk te ontwikkelen. De vooruitstrevende manier van samenwerken biedt kansen om onze gedeelde kernwaarden uit te dragen."

Het Chinese telecombedrijf Huawei maakte vorige maand bekend voor de komende drie jaar "Official Partner" van Ajax (géén shirtsponsor) en voor de komende vijf jaar businesspartner van de Amsterdam ArenA te worden.

Vitesse