Interessant:

Sony Xperia T3 geintroduceerd

nieuws 4 juni 2014 om 11:31

Sony introduceert de Xperia T3, een smartphone/phablet met een 5,3-inch display, Android 4.4 KitKat en 4G-ondersteuning. Het toestel is vanaf eind juli 2014 te koop voor een adviesverkoopprijs van € 329,-.

"De Sony Xperia T3 is met groot oog voor detail vervaardigd voor diegene die van een karakteristiek design houdt en dit in het alledaags leven weet te waarderen. De T3 is voorzien van de nieuwste, prachtige technologie van Sony zoals vooraanstaande digitale beeldexpertise met een levendig HD display gegoten in een stijlvol, roestvrij stalen frame. Met de combinatie van deze prachtige technologie en het kenmerkende design onderscheidt de T3 zich onmiddellijk van de concurrent," aldus Gelise Bouma, Marketing Manager Sony Mobile Communications.

De aankondiging van de Xperia T3 is enigszings verrassend, want zijn voorganger - de Xperia T2 Ultra - is nog maar amper verkrijgbaar. Voor het 5,3-inch IPS-display (met een HD-schermresolutie) heeft Sony gebruik gemaakt van haar TRILUMINOS display for mobile-technologie en haar Mobile BRAVIA Engine 2-beeldprocessor voor goede kijkhoeken en heldere kleuren. Tevens heeft Sony op de Xperia T3 haar Cyber-shot cameratechnologie geintegreerd. Zo heeft het toestel een 8-megapixel camera (met Full HD-videorecorder) met een Exmor RS for mobile-sensor en HDR-video met SteadyShot-beeldstabilisatie. Aan de voorzijde van de T3 vind je een 1,1-megapixel frontcamera/webcam voor selfies en videochats. Leuke cameratoepassingen zijn 'Social Live' (waarmee je live foto's kan delen op Facebook) en de 'Timeshift Burst'-modus (om elke 2 seconden 61 beelden vast te leggen). De T3 ondersteunt 4G, NFC en DLNA, heeft een quad-core processor en 8GB geheugen (uitbreidbaar via microSD).

De Sony Xperia T3 komt in het wit, zwart of paars en is vanaf eind juli 2014 te koop voor een adviesverkoopprijs van € 329,-.

Sony Xperia T3
Sony Xperia T3

Sony