Interessant:

Sony Xperia SmartWatch 2 vanaf nu verkrijgbaar in Nederland

nieuws 25 oktober 2013 om 14:18

De SmartWatch 2 is de eerste waterbestendige smartwatch die technologie, design en expertise van Sony met one-touch connectiviteit (NFC) combineert. Het toestel is nu te koop in Nederland voor 179 euro.

De Sony Xperia SmartWatch 2, die al in juni werd aangekondigd, is een multifunctionele accessoire met berichtmeldingen, Android-app interface en muziekafstandsbediening. Oftewel: een tweede scherm voor je Android-smartphone.

Je SmartWatch 2 is te personaliseren met diverse apps van Google Play en met één enkele polsaanraking zijn telefoontjes af te handelen. Ook is het mogelijk om foto's te maken met de smart camera-app. Het scherm is door het transflective LCD-scherm makkelijk afleesbaar in de zon en heeft de langste accuduur voor een smartwatch.

De polsband is verwisselbaar met verschillende Sony SmartWatch-banden: metaal, leer of rubber in verschillende kleuren. De SmartWatch 2 is met een band van 24 millimeter de standaard horlogebandmaat. De accessoire ligt voor een adviesprijs van 179 euro nu in de Nederlandse winkels.

Samsung voert met de Galaxy Gear (299 euro) een concurrerende SmartWatch. Naar verluidt komt op termijn ook Apple met een eigen iWatch.

Sony Xperia SmartWatch 2
Sony Xperia SmartWatch 2

portablegear.nl