Interessant:

Huawei lanceert MediaPad 7 Vogue

nieuws 25 juni 2013 om 10:09

Huawei introduceert de Huawei MediaPad 7 Vogue, een 7-inch tablet met Android 4.1 Jelly Bean, een quad-core processor, 3G-module en een belfunctie.

De Huawei MediaPad 7 Vogue heeft een fraaie aluminium unibody behuizing en is erg slank (9,5 millimeter dik) en licht (335 gram). Het 7-inch display maakt gebruik van de heldere IPS-schermtechnologie en heeft een schermresolutie van 1.024 x 600 pixels. Naast Android 4.1 Jelly Bean is de MediaPad 7 Vogue voorzien van Huawei's Emotion UI 1.5-interface en voorgeinstalleerde e-mail- en tekstverwerkingsapps en apps voor Facebook, YouTube en GPS.

De MediaPad 7 Vogue heeft complete specificaties met een 1,2GHz quad-core processor, een 1080p Full HD-videospeler en ondersteuning van een 3G-module (tot 42 Mbps), Bluetooth, WiFi en een 4.100 mAh accu (met Huawei's power-savingtechnologie). Deze batterij biedt volgens Huawei genoeg energie om vier HD-films bekijken of om 20 uur achtereen te bellen. Bellen met de MediaPad 7 Vogue is mogelijk dankzij de ingebouwde microfoon/ontvanger, waarmee je geen headset nodig hebt. Tot slot is Huawei's tablet voorzien van een microUSB-aansluiting, waarop je externe accessoires (bijvoorbeeld een toetsenbord, muis en USB-flashdisk) kan aansluiten.

De Huawei MediaPad 7 Vogue komt in eerste instantie in China op de markt, in het zwart en wit. Er is nog geen informatie over de prijs en beschikbaarheid in Nederland. Asus bracht eerder een hybride 7-inch tablet/smartphone uit: de Asus Fonepad.

Huawei MediaPad 7 Vogue
Huawei MediaPad 7 Vogue

Huawei