Interessant:

Huawei presenteert MediaPad 7 Youth

nieuws 17 juli 2013 om 12:23

Huawei heeft de MediaPad 7 Youth aangekondigd, een 9,9 millimeter dikke tablet met een 7-inch touchscreen, Android 4.1 Jelly Bean en een belfunctie.

De Huawei MediaPad 7 Youth heeft een aluminium unibody behuizing en weegt 350 gram. Daarnaast is de tablet voorzien van een 1,6GHz dual-core processor, een 4.100 mAH batterij, een Full HD-vidoespeler, 3G/HSDPA en WiFi. Met de MediaPad 7 Youth is het mogelijk om te bellen, sms'en en mms'en.

"De MediaPad 7 Youth is een veelzijdige tablet die een uitstekende hardware- en software-ervaring biedt", aldus†Wang Yinfeng, CEO van Huawei's Home Connected Product Line. "De MediaPad 7 Youth is ideaal voor jongeren die altijd onderweg zijn. De Youth maakt Huawei's belofte om geavanceerde technologie voor iedereen beschikbaar te maken waar".

In juni introduceerde Huawei eerder de Huawei MediaPad 7 Vogue, eveneens een 7-inch Android-tablet met belfunctie.†Asus bracht eerder een hybride 7-inch tablet/smartphone uit: de†Asus Fonepad.

De Huawei MediaPad 7 Youth is vanaf het derde kwartaal van 2013 te koop in Rusland, China, Zuidoost-AziŽ, het Midden-Oosten en Europa. Het is nog niet bekend of de tablet ook naar de Benelux komt.†

Huawei MediaPad 7 Youth
Huawei MediaPad 7 Youth

Huawei