Interessant:

Gerucht: Samsung Galaxy S5 krijgt aluminium behuizing

nieuws 13 juni 2013 om 19:40

De Samsung Galaxy S4 is nog maar net op de markt en de eerste geruchten over de Galaxy S5 doen alweer de ronde. Naar verluidt krijgt de S5 wl de beschikking over een aluminium behuizing.

Hoewel de Samsung Galaxy S4 een enorme verkoopsucces is voor Samsung - het toestel werd binnen een maand na release meer dan 10 miljoen keer verkocht - krijgen de Koreanen toch veel kritiek op het goedkope plastic design van het toestel. Concurrenten als de HTC One en de Sony Xperia Z hebben immers wel een premium design van aluminium.

Volgens de website Android Geeks werkt Samsung daarom aan een nieuwe designstrategie die "Design 3.0" gedoopt is. Onderdeel hiervan zou zijn dat op de Galaxy S5 Samsung eindelijk afscheid neemt van plastic enwl een aluminium behuizing toepast. Wat "Design 3.0" verder inhoudt is verder nog een raadsel.

De Samsung Galaxy S5 wordt waarschijnlijk pas volgend jaar gepresenteerd. Samsung breidde de afgelopen weken haar Galaxy S4-serie verder uit met de S4 mini, de S4 Active en de S4 Zoom.

Naschrift: de Samsung Galaxy S5 is 24 februari 2014 officieel aangekondigd.

Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4

Android Geeks