Interessant:

BlackBerry doet het met Alicia Keys

nieuws 1 februari 2013 om 08:38

Tegelijkertijd met de aankondiging van de BlackBerry 10 en de nieuwe Z10 en Q10 maakte BlackBerry deze week bekend zangeres Alicia Keys als 'creatief directeur' te hebben aangesteld.

"Alicia Keys is naar BlackBerry gekomen omdat zij gelooft in het product en de technologie", aldus BlackBerry CEO Thorsten Heins. "We zijn er verheugd over dat zij haar enorme capaciteiten en haar netwerk in de entertainmentbusiness met ons wil delen om ons daarmee te helpen groeien".

De nieuwe creatief directeur Alicia Keys gaat "nauw samenwerken met app-developers, contentontwikkelaars, retailers, providers en de entertainmentbusiness om het BlackBerry 10-platform verder uit te werken en te promoten".

"Ik gebruik BlackBerry 10 nu enkele weken en ik ben echt geinspireerd door de innovatie. Ik weet dat het een platform is met de potentie om creatieve mensen meer productief te laten zijn en productieve mensen meer creatief", aldus Alicia Keys.

BlackBerry introduceerde deze week officieel het BlackBerry 10-besturingssysteem en de nieuwe BlackBerry Z10- en Q10-smartphones. Tevens maakte het bedrijf bekend voortaan officieel de naam 'BlackBerry' aan te nemen in plaats van Research in Motion.

BlackBerry benoemt Alicia Keys als creatief directeur
BlackBerry benoemt Alicia Keys als creatief directeur

Inside BlackBerry