Interessant:

Jennifer Lopez opent eigen gsm-winkels

nieuws 24 mei 2013 om 11:19

Actrice en zangeres Jennifer Lopez opent in de Verenigde Staten 15 telecomwinkels onder de merknaam Viva Movil. Speciale doel van deze keten is het verkopen van Verizon-mobieltjes aan Latino's.

De eerste Viva Movil-winkel wordt op 15 juni geopend in New York; daarna volgen winkels in Los Angeles en Miami. De winkelmedewerkers zullen tweetalig (Spaans en Engels) zijn om een "cultureel relevante shopping ervaring te bieden", aldus Viva Movil. De winkelketen wordt een geautoriseerde Verizon-reseller, met dezelfde toestelprijzen en abonnementstarieven als reguliere Verizon-winkels.

Jennifer Lopez heeft het merendeel van de aandelen van Viva Movil in handen en is tevens "creatief directeur" van het bedrijf. Ze claimt dat fans met haar in contact kunnen komen via Viva Movil en de Facebook-pagina van het bedrijf.

"Latino's hebben een plaats nodig waar ze heen kunnen en hierin moet voorzien worden omdat het een enorm groeiend segment is, zowel demografisch als markttechnisch", aldus Jennifer Lopez in een interview.

Zangeres Alicia Keys werd begin dit jaar creatief directeur van BlackBerry. Daarnaast werden eerder de zangeressen Beyonce (Samsung), Rihanna (Nokia) en Lady Gaga (Polaroid) ingezet om gadgets te promoten.

Time Tech