Interessant:

Justin Bieber wilde BlackBerry promoten

nieuws 16 december 2013 om 14:16

Justin Bieber, Canadese popster en tieneridool, heeft in het begin van zijn carriere BlackBerry benaderd met het voorstel om reclame voor de nu noodlijdende smartphonefabrikant te maken.

Justin Bieber benaderde BlackBerry enkele jaren geleden, toen hij nog voornamelijk een YouTube-ster was en niet bij het grote publiek bekend was. Biebers voorstel zou zijn geweest: 200.000 dollar en 20 smartphones en dan zou hij zich vervolgens inzetten als 'merkambassadeur' voor het bedrijf.

De Senior Business Manager van BlackBerry gaf het voorstel door aan BlackBerry's marketingafdeling met de mededeling: "Hier is een Canadees joch, hij groeide hier op, alle tieners zullen van hem houden". Hij werd echter de kamer uitgestuurd: de marketingmensen vonden Bieber "een bevlieging die niet lang zal duren". De Senior Business Manager werd uitgelachen toen hij beweerde dat "dit joch BlackBerry wel eens zou kunnen overleven". 

BlackBerry verkeert door tegenvallende resultaten momenteel in bijzonder zwaar weer en gaat een onzekere toekomst tegemoet. Het trok wel artieste Alicia Keys aan als 'creatief directeur'. Justin Bieber gebruikt momenteel een iPhone en heeft 47 miljoen volgens op Twitter.

Cellular-news