Interessant:

Asus komt met Smart in VivoTab-serie

nieuws 4 januari 2013 om 10:36

Asus breidt haar serie VivoTab-tablets uit met de VivoTab Smart. Deze tablet is voorzien van een 10,1-inch SuperIPS-display, het Windows 8 en een dual-core Intel Atom Clover Trail-processor.

De Asus VivoTab Smart is slechts 9,7 millimeter dun en 580 gram zwaar. De VivoTab Smart beschikt daarnaast over 5-punts multi-touch, voor vloeiende vingergestuurde bediening in Windows 8. De tablet is optioneel uit te rusten met het TranSleeve Keyboard, een draadloos toetsenbord, dat ook dienst doet als cover en staander. Dit los verkrijgbare add-on toetsenbord functioneert echter niet als extra accu, zoals het geval was met de losse toetsenborden van de eerder uitgebrachte originele VivoTab en VivoTab RT.

Asus VivoTab Smart
Asus VivoTab Smart

Naast een 10,1-inch SuperIPS HD-display en een dual-core Intel AtomZ2760 (Clover Trail)-processor is de VivoTab Smart uitgerust met een een 8-megapixel camera met autofocus en een 1080p Full HD videorecorder aan de achterzijde. Aan de voorzijde vind je een 2-megapixel frontcamera om mee te videochatten. De VivoTab Smart beschikt verder over de Asus' SonicMaster-audiotechnologie, voor een prima geluidskwaliteit via de ingebouwde stereoluidsprekers. Het 64GB geheugen is uitbreidbaar middels microSD; daarnaast krijg je drie jaar gratis 32GB online Asus WebStore. De VivoTab Smart ondersteunt verder WiFi, Bluetooth 4.0 en NFC. Asus belooft een accuduur van 9,5 uur.

DeAsus VivoTab Smart is verkrijgbaar in zwart en wit, en is in de loop van deze maand beschikbaar in de Benelux. De VivoTab Smart heeft een adviesprijs van 499,- voor het WiFi-model met 64GB opslagruimte. Het Asus TranSleeve Keyboard wordt apart verkocht en zal vanaf eind januari beschikbaar zijn; prijs hiervan is nog niet bekend.

Asus VivoTab Smart met optioneel TranSleeve Keyboard
Asus VivoTab Smart met optioneel TranSleeve Keyboard

portablegear.nl