Interessant:

Samsung Galaxy Camera: Android 4.1

nieuws 29 augustus 2012 om 20:22

Samsung herdefinieert het begrip camera met de Galaxy Camera. Met 21x zoom, 16 megapixels, Android 4.1 en mobiel internet via WiFi en 3G / 4G maak je professionele foto's die je razendsnel naar al je vrienden stuurt.

De Samsung Galaxy Camera heeft een 16 megapixel BSI CMOS sensor, 21-voudige optische zoom en een 23 millimeter. Dankzij de Smart Pro-technologie hoef je alleen maar te kiezen uit één van de vele camera-settings; de set-up wordt vervolgens automatisch ingesteld. De GALAXY Camera zorgt ervoor dat je alle aandacht kunt richten op het fotografie-onderwerp, want met Voice Control kun je door middel van een spraakcommando inzoomen en fotograferen.

Samsung Galaxy Camera
Samsung Galaxy Camera

Meest opvallende feature op de Galaxy Camera is natuurlijk de integratie van Android 4.1. Hierdoor kun je op het 4,77 inch zeer scherpe HD Super Clear LCD allerlei toepassingen installeren en openen om bijvoorbeeld foto's te bewerken, te versturen of direct te posten op Twitter, Facebook of Google Plus. In het Photo Wizard-menu heb je keuze uit 35 krachtige fotobewerkingstoepassingen. Geschoten video's kun je bovendien direct op de camera editen via Movie Wizard.

Op de GALAXY Camera kun je uiteraard volop genieten van alle applicaties van Google Play of uit de Samsung App store. Zo kun je voor, na en tijdens het fotograferen apps als Facebook, Skype, Angry Birds of TripleTown gebruiken. De quad-core processor zorgt voor vloeiende prestaties.

Foto's deel je direct met vrienden en familie. Plaats ze op sociale netwerken, mail ze naar vrienden, of stuur ze naar andere Samsung devices, zoals de Galaxy S3 of de Galaxy Note 2. Bovendien worden je nieuwe foto’s met Auto Cloud Backup altijd veilig in de cloud bewaard. Het zou tenslotte zonde zijn als jouw professionele foto’s – al dan niet bewerkt – verloren zouden gaan voor je vrienden, familie en jezelf.

De GALAXY Camera verschijnt in twee versies: een 3G en Wi-Fi versie en een 4G LTE en Wi-Fi versie. De Samsung GALAXY Camera is vanaf het vierde kwartaal van 2012 in Nederland verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van € 599,-.

portablegear.nl