Interessant:

Samsung Galaxy Note 2 officieel

nieuws 29 augustus 2012 om 19:38

Zoals verwacht heeft Samsung op donderdagavond de Galaxy Note 2 geintroduceerd. De Samsung Galaxy Note 2 is een hybride tablet / smartphone met een scherm van 5,5” en een quad-core Exynos processor.

De afgelopen tijd was er al veel gespeculeerd over de opvolger van de Samsung Galaxy Note. De Samsung Galaxy Note 2 biedt wederom een super scherp AMOLED HD scherm, deze keer met een grootte van 5,5” en een resolutie van 1280 x 720 pixels. Ondanks de betere accu (3.100 mAh) en de snellere processor (quad-core Exynos) is het toestel, met 9,4 millimeter, nog steeds bijzonder dun.

Samsung Galaxy Note 2
Samsung Galaxy Note 2

Daar waar de originele Note geinspireerd was door de Galaxy S2, is de Note 2 geinspireerd door de Galaxy S3 met zijn afgeronde hoeken en glanzende afwerking. De Galaxy Note 2 wordt direct gelanceerd met Android Jelly Bean. Op de GALAXY Note 2 kun je meerdere schermen tegelijkertijd gebruiken met Popup Note, Popup Video en Popup Web. Zo kun je bijvoorbeeld meerdere websites op je scherm bekijken, maar ook aantekeningen maken in Popup Note térwijl je een video kijkt. Zo behoud je altijd het overzicht en gaat je inspiratiebron niet verloren door te moeten schakelen tussen schermen.

"Met de nieuwe S Pen lijkt het alsof je met een gewone pen op papier aan het werk bent, maar de digitale mogelijkheden zijn groter en slimmer. Met Air View kun je bijvoorbeeld snel een preview krijgen van een e-mail, fotogalerij, video of aantekening in S Note. Je hoeft daarvoor alleen de S Pen even bóven de content te houden en je krijgt een preview te zien, zonder dat je alles apart hoeft te openen. Dat maakt de zoektocht naar een bestand een stuk gemakkelijker. De GALAXY Note II stimuleert je om nog productiever, slimmer en creatiever door het leven te gaan." aldus Samsung in haar persbericht.

De Samsung GALAXY Note II is vanaf het vierde kwartaal van 2012 in Nederland verkrijgbaar in wit en titanium. De adviesverkoopprijs is € 699,- .

portablegear.nl