Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Resolutie16,3 megapixel
Zoom21x
Scherm4,8"
WiFi
Foto Samsung Galaxy Camera 1 Foto Samsung Galaxy Camera 2 Foto Samsung Galaxy Camera 3 Foto Samsung Galaxy Camera 4

Inleiding

De Samsung Galaxy Camera (EK-GC100) is een 16-megapixel camera met een 21-voudige optische zoom. Groothoekfoto's zijn mogelijk dankzij de 23 millimeter lens. Meest opvallende feature is de integratie van Android 4.1, WiFi en 3G / 4G. Op het grote 4,77-inch touchscreen gebruik je al je favoriete apps, net zoals je op een Android telefoon of tablet zou doen. Zo gebruik je Skype, Facebook, Twitter, speel je games als Angry Birds en TripleTown of bewerk, verstuur en deel je je foto's. Dankzij de 1,4GHz quad-core processor is de Galaxy Camera vrijwel net zo krachtig als de Samsung Galaxy S3 - je kan er alleen niet mee bellen! Met de Smart Pro-technologie hoef je enkel te kuizen uit één van de vele camera-settings om snel een scherpe foto vast te leggen. De set-up wordt vervolgens automatisch ingesteld. De Galaxy Camera zorgt ervoor dat je alle aandacht kunt richten op het fotografie-onderwerp, want met Voice Control kun je door middel van een spraakcommando inzoomen ("Zoom in") en fotograferen ("Shoot"). Video's zijn in 1080p Full HD-kwaliteit vast te leggen. Begin 2014 is dit model opgevolgd door de Samsung Galaxy Camera 2.

Geheugen en connectivity

De Samsung Galaxy Camera heeft 8 GB intern opslaggeheugen. Het geheugen is uitbreidbaar met een geheugenkaart (microSD, microSD en microSDXC). De camera ondersteunt verder Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets), WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken) en een VideoOut aansluiting.

Resolutie en lens

De Galaxy Camera is uitgerust met een 16,3 megapixel ccd-chip en een lens met een zoomrange van 23 - 481 mm (35 mm equivalent). Dankzij de hoge resolutie kan je foto's afdrukken op posterformaat. Ook uitsnedes van je foto zijn door de hoge resolutie nog steeds scherp af te drukken op groot formaat. Met de 21,0-voudige optische zoom kan je details scherp te fotograferen. Tevens wordt er gebruik gemaakt van image stabilisatie, waardoor kleine bewegingen van de gebruiker worden geneutraliseerd.

Prijzen en beoordelingen Samsung Galaxy Camera

Van de Samsung Galaxy Camera staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De Samsung Galaxy Camera is door 8bronnen getest met als (gemiddeld) cijfer een 7,3. Lees in het Samsung Galaxy Camera testoverzicht de testen

Specificaties Samsung Galaxy Camera

Algemeen
ProductSamsung Galaxy Camera
Aankondiging2012
Verkoopstart2012
Design
Kleuren

Gewicht300 gram
Afmetingen129,0 x 71,0 x 19,0 mm
SubtypeCamera
Waterdicht
Camera
Resolutie16,3 megapixel
Zoomrange23 - 481 mm
Zoom21x
Groothoek
Stabilisatie
Videokwaliteit1920 x 1080 (Full HD) @ 30 fps
Scherm
Scherm4,8"
Touchscreen
Geheugen
MediummicroSD, microSD, microSDXC
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
GPS
VerbindingmicroUSB