Interessant:

Samsung ATIV S en ATIV Tab met Windows 8

nieuws 29 augustus 2012 om 21:03

Samsung introduceert op de IFA een lijn nieuwe Windows 8 en Windows Phone 8 producten, met onder andere de ATIV S smartphone, de ATIV Tab tablet en de ATIV Smart PC (Pro) notebook / tablets.

Samsung ATIV S De Samsung ATIV S is de eerste Windows Phone 8 smartphone van Samsung. Met een 4,8 inch HD Super AMOLED scherm geniet je optimaal van alle voordelen van Windows Phone 8. De ATIV S is ongekend krachtig met een 1,5 GHz dual-core processor. Door de supersnelle HSPA+ verbindingsmogelijkheid kun je snel over het internet surfen en de meest veeleisende games en werkgerelateerde programma’s gebruiken. De Samsung ATIV S is vanaf het vierde kwartaal van 2012 in Nederland verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs Van € 549,-.

Samsung ATIV S
Samsung ATIV S

Samsung ATIV Tab De Samsungs ATIV Tab is een 10,1 inch Windows 8 tablet. De tablet weegt slechts 570 gram en is maar 8,9 millimeter dun. Met vrijwel geen opstarttijd is het de perfecte device voor on-the-go. Op de ATIV Tab staan Microsoft Office Home en Student 2013 al voorgeinstalleerd, zodat je tussendoor ook alle dingen kunt doen die je op een PC gewend bent te doen. De 8.200 mAh batterij zorgt voor een fors uithoudingsvermogen. De Samsung ATIV Tab is vanaf het vierde kwartaal van 2012 in Nederland verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 699,-.

Samsung ATIV Tab
Samsung ATIV Tab

ATIV Smart PC (Pro) De ATIV Smart PC en ATIV Smart PC Pro ten slotte combineren de kracht van een notebook en het mobiele gemak van een tablet. Want met het toetsenbord-docking-systeem schakel je makkelijk tussen tablet (zonder toetsenbord) en notebook (mét toetsenbord). Daarnaast ervaar je de voordelen van het multi-touch screen waarmee je met tien vingers tegelijk werkt. Verder kun je met de geavanceerde S Pen heel nauwkeurig aantekeningen maken in S Note. Het lijkt alsof je gewoon met pen en papier bezig bent, terwijl de mogelijkheden veel uitgebreider zijn. Op de ATIV Smart PC Pro werk je bovendien op het kraakheldere SuperBright Full HD LCD scherm van 11,6 inch. De Samsung ATIV Smart PC is vanaf eind oktober in Nederland verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs vanaf € 849,-. De Samsung ATIV Smart PC Pro is vanaf eind oktober verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 1299,-.

"Samsung is een van de weinige bedrijven die zo’n volledige productlijn met Windows 8-devices kan aanbieden," zegt Geert Mol, Marketing Manager Mobile bij Samsung. "Wij willen consumenten méér keuze bieden uit producten die op het Windows 8 platform draaien. Wij zijn er trots op dat wij met al onze ATIV-devices het leven makkelijker kunnen maken."

portablegear.nl