Interessant:

Asus met ZENBOOK U500VZ en ZENBOOK Prime UX21A

nieuws 29 augustus 2012 om 18:48

Asus toont op de IFA 2012 de ZENBOOK U500VZ en de ZENBOOK Prime UX21A Touch. Verder zijn de TAICHI en de Transformer Book voor het eerst in Europa te zien.

De Asus ZENBOOK U500VZ is een powerhouse in een compacte-behuizing. Met een i7 quad-core processor en een aparte NVIDIA GT650M grafische kaart biedt de U500VZ supersnelle prestaties. Dankzij de (maximaal) 512 GB SSD harde schijf heeft Asus de ZENBOOK U500VZ bijzonder dun weten te houden, met slechts 19,7 millimeter op het dikste punt. Het 15” Full HD display maakt de specificaties compleet.

Asus ZENBOOK U500VZ
Asus ZENBOOK U500VZ

De ZENBOOK Prime UX21A Touch is de eerste ZENBOOK met een multi-touch display. Goede prestaties zijn gewaarborgd door een Intel Core processor en (maximaal) 256 GB SSD harddisk. Windows 8 is standaard. Het Full HD Super IPS+ scherm geeft een helder beeld en kan tot 10 aanrakingen tegelijkertijd herkennen. De SonicMaster technologie tenslotte zorgt voor uitstekende geluidskwaliteit.

Asus ZENBOOK Prime UX21
Asus ZENBOOK Prime UX21

De Asus TAICHI is een bijzonder product met een bijzondere naam en was al te zien op de Computex 2012 in Taiwan. De TAICHI heeft een dubbelzijdig display. Hierdoor is dit product te gebruiken als tablet (ingeklapt) of als ultrabook (uitgeklapt). Meest opvallende feature van de TAICHI is dat je beide kanten van het dubbelzijdige scherm tegelijkertijd kan gebruiken. Hierdoor kunnen 2 gebruikers tegelijkertijd met de TAICHI werken. Hoe dat in de praktijk uitpakt is nog even afwachten ....

Asus TAICHI
Asus TAICHI

Verder toont Asus de Transformer Book, die ook al op de Computex 2012 te zien was. De Transformer Book is volgens Asus 'world’s first convertible notebook'. De Transformer Book verander je eenvoudig van een netbook in een tablet door het scherm los te koppelen van het toetsenbord. Op specificatiegebied heb je de keus uit een snelle Intel Core i7 processor in combinatie met een aantal SSD of traditionele harde schijven.

Asus Transformer Book
Asus Transformer Book

Eerder op de dag introduceerde Asus reeds de Vivo Tab en Vivo RT.

portablegear.nl