Interessant:

Sonic 4 Episode II beschikbaar voor iPhone en iPad

nieuws 17 mei 2012 om 08:12

Sega heeft vandaag het langverwachte Sonic the Hedgehog 4 Episode II uitgebracht voor de iPhone en iPad; de edities voor Android en Windows Phone volgen in juni en juli.

Sonic the Hedgehog 4 Episode II is ook direct verkrijgbaar voor Steam, Xbox LIVE, het PlayStation Network en voor Android-apparaten met een NVIDIA Tegra 3-processor via de NVIDIA TegraZone; de NVIDIA-versie kost € 5,49. Versies voor andere Android-toestellen en Windows Phone worden respectievelijk in juni en juli uitgebracht. Sonic the Hedgehog 4 Episode II voor de iPhone en iPad (vanaf iOS 4.0 of hoger) ondersteunt multiplayer via Bluetooth en is eveneens voor € 5,49 te downloaden in de iTunes App Store.

Als je Sonic the Hedgehog 4 Episode II koopt voor hetzelfde platform waarvoor je eerder ook Sonic the Hedgehog 4 Episode I hebt gekocht, krijg je als bonus de Episode Metal (met daarin vier bewerkte levels van Episode I). Hierin kan je de avonturen van Metal Sonic (een van de aartsvijanden van Sonic) na het spel Sonic CD beleven.

De Windows Phone-versie van Sonic the Hedgehog 4 Episode II, gepland voor juli, beschikt als extra over integratie met Xbox LIVE, zodat je het spel op je Windows Phone kan saven en op je Xbox 360 verder te spelen en vice versa.

Sonic the Hedgehog 4 Episode II
Sonic the Hedgehog 4 Episode II

Sega Blog