Interessant:

Samsung Galaxy Y 2 DUOS in Nederland

nieuws 12 april 2012 om 14:57

Samsung brengt de dual-sim uitvoering van de Samsung Galaxy Y toch in Nederland uit, onder de naam Samsung Galaxy Y 2 DUOS. [update]

De dual-sim uitvoering van de Samsung Galaxy Y (S5360) werd eind 2011 gepresenteerd, maar Samsung liet toen weten geen plannen te hebben om het model in Nederland uit te brengen. Daar komt het nu op terug: het toestel zal onder de naam Samsung Galaxy Y 2 DUOS (S6102) in Nederland verschijnen. 

Dankzij de dual-sim ondersteuning, waardoor je twee simkaarten tegelijkertijd in het toestel kan gebruiken, kan je eenvoudig privécontacten gescheiden houden van je zakelijke contacten. Ook kan je een simkaart voor al je 3G dataverkeer gebruiken en tegelijkertijd bellen of sms'en met een andere simkaart. Daarnaast is de camera verbeterd (van 2-megapixel naar 3-megapixel) ten opzichte van de originele Galaxy Y. 

Verder zijn de verschillen met de Galaxy Y mininmaal; ook de Galaxy Y 2 draait op Android 2.3 Gingerbread en beschikt over een 3,14-inch touchscreen en de Polaris Officeviewer. De Galaxy Y 2 DUOS kost € 249,- en ligt binnenkort in de winkels.

Samsung Galaxy Y 2 DUOS
Samsung Galaxy Y 2 DUOS

Update: Samsung Nederland laat weten dat de Galaxy Y 2 DUOS in Nederland alleen verkrijgbaar zal zijn op Schiphol. Het toestel wordt verder niet gedistribueerd in Nederland.

portablegear.nl