Interessant:

Sony Music Unlimited muziekservice in Nederland en BelgiŽ

nieuws 12 april 2012 om 12:26

Sony heeft de start van Sony Music Unlimited, een betaalde cloud-muziekservice waarmee je overal toegang hebt tot je muziek, aangekondigd in Nederland en BelgiŽ.

De Sony Music Unlimited-service ging voor het eerst van start in december 2010. De muziekdienst heeft een voortdurend groeiende wereldwijde bibliotheek met meer dan vijftien miljoen liedjes waarvoor toestemming is gegeven door alle grote platenmaatschappijen, marktleidende onafhankelijke platenmaatschappijen en grote muziekuitgevers wereldwijd.

Door middel van ťťn account kan je inloggen en gebruik maken van de service via uiteenlopende gekoppelde apparaten, zoals elke PC, Android-telefoons (waaronder de nieuwste Sony Xperia-smartphones), en tablets (inclusief uiteraard de Sony Tablet), alle modellen vanaf 2010 van Sony BRAVIA HDTV's, Blu-ray Disc-spelers, Blu-ray Disc-homecinema's, Sony audionetwerksystemen, de PlayStation 3, PSP, PS Vita en Sony Walkman-modellen.

Voor de Music Unlimited-service heb je de keuze uit een†premium- of een basismaandabonnement.†Het premium-abonnement (Ä 9,99) is ideaal voor muziekliefhebbers die het volledige beheer willen over de hele Music Unlimited-bibliotheek, waaronder eersteklas muziekkanalen en on-demand toegang tot miljoenen nummers. Zowel premium- als basisabonnees (Ä 3,99) kunnen genieten van reclamevrije radiozenders en de mogelijkheid eigen muziek aan de cloud toe te voegen met de Music Sync-functie, die nummers en afspeellijsten van een PC naar een persoonlijke cloud-bibliotheek overdraagt en die toegang verschaft vanaf alle compatibele apparaten.

Daarnaast heeft de Sony onlangs een offline afspeelfunctie aan de muziekservice toegevoegd voor zowel de Walkman als Android-smartphone. Met het programma kan je afspeellijsten op je toestel downloaden. Voortaan kan je dus ook van muziek genieten als er geen 3G- of WiFi-verbinding beschikbaar is, als je je batterij wil sparen of het gegevensgebruik wil beperken.†Nieuwe abonnees kunnen dertig dagen gratis gebruik maken van het premium-abonnement van Music Unlimited.

Sony Music Unlimited muziekservice in Nederland en BelgiŽ
Sony Music Unlimited muziekservice in Nederland en BelgiŽ

portablegear.nl