Interessant:

Vodafone-compensatie voor storing: vier dagen gratis bellen

nieuws 12 april 2012 om 16:56

Als compensatie voor de Vodafone-storing van afgelopen week, die het gevolg was van een brand in een netwerkcentrale in Rotterdam, kunnen Vodafone-klanten vier dagen (van 2 mei tot en met 5 mei) gratis bellen en sms'en.

Vodafone had vorige week te maken met complexe netwerkstoringen als gevolg van hitte-, water- en rookschade in een belangrijke netwerklocatie van Vodafone in Rotterdam. Daardoor konden veel Vodafone-gebruikers lange tijd niet bellen, sms'en of mobiel internetten.

Van 2 mei tot en met 5 mei kunnen alle Vodafone-klanten de gehele dag gratis bellen en sms'en binnen Nederland ter compensatie voor de storing. Dit geldt voor zowel prepaid-klanten als abonnees en betreft nationale telefoongesprekken en sms-berichten naar zowel Vodafone-klanten als klanten op netwerken van andere telecomaanbieders. Klanten met een data-abonnement voor tablets krijgen 10 procent korting op het abonnement in de maand mei. Het gebaar geldt voor klanten van Vodafone, Sizz en Blyk. 

Rob Shuter, CEO Vodafone Nederland: "Wij betreuren het ongemak voor onze klanten in de afgelopen periode en willen met dit gebaar de pijn verzachten."

Vodafone