Interessant:

T-Mobile & Deezer Music in Nederland

nieuws 7 mei 2012 om 12:55

Vanaf 4 juni biedt T-Mobile ongelimiteerde muziekstreaming op elk apparaat met T-Mobile & Deezer Music;T-Mobile Deezer Music-bundels kosten los 9,95 per maand.

Klanten van T-Mobile kunnen op twee manieren gebruikmaken van T-Mobile & Deezer Music: als los product voor 9,95 per maand of voordeliger in combinatie met een abonnement van T-Mobile.

Deezer heeft twintig miljoen gebruikers wereldwijd en is daarmee een van marktleiders op het gebied van muziekstreaming. Met vijftien miljoen songs en een groeiend aantal tracks onder licentie in perfecte geluidskwaliteit, biedt Deezer je de mogelijkheid om je favoriete muziek te beluisteren en te delen, playlists te creren en je favoriete muziek te ontdekken. Op de pc/laptop is geen aanvullende software vereist voor het gebruik van Deezer.

Johan Van Roy, Head of Benelux bij Deezer: "De Nederlandse markt is heel belangrijk voor Deezer. Samen met onze partner T-Mobile bieden we muziekliefhebbers direct online toegang tot de grootste muziekbibliotheek op elk apparaat. Onze lokale redactie biedt iedereen de kans om nieuwe muziek te ontdekken. Leef en adem muziek!"

Andere in Nederland beschikbaar muziek(streaming)diensten zijn Spotify, rara.com, Sony Music Unlimiteden BlackBerry's BBM Music.

portablegear.nl