Interessant:

SMS'ende vrouw valt van pier

nieuws 23 maart 2012 om 10:24

In St. Joseph in de Amerikaanse staat Michigan was een vrouw zo druk aan het sms'en dat zij de rand van de pier waarop zij liep niet zag en er vanaf viel in het water.

De vrouw was met haar man en haar 15-jarige zoontje op de pier aan het wandelen, toen ze opeens bedacht dat ze een sms moest versturen. Daarop keek ze niet meer waar ze liep en viel ze over de rand van de pier - met een hoogte rond de 1,80 meter - in het water. "Ik had een afspraak om een verkeerde tijd gemaakt en verstuurde een korte sms van enkele woorden, en voor ik het wist lag ik in het water", aldus de vrouw.

De vrouw had problemen om boven water te blijven, dus haar man dook haar achterna. Ook een 19-jarige omstander dook nog in het water om hulp te verlenen. Uiteindelijk konden ze allemaal een aan de pier bevestigde ladder bereiken. Kort daarop arriveerden ook nog de politie, brandweer en kustwacht, die alle drenkelingen hielpen via de ladder de pier weer op te komen.

"Het was een vernederende ervaring", aldus de vrouw, "maar het staat mijn trots niet in de weg om anderen te waarschuwen om niet tegelijkertijd te sms'en en te lopen of te rijden. Het kan gevaarlijk zijn".

De vrouw was echter niet de eerste die iets dergelijks overkwam. In 2009 viel een sms'ende tiener in een put.

ABC57